19robi88 Napisano 20 Listopada 2017 Autor Share Napisano 20 Listopada 2017 Mikołaj75 masz 100% racje, tak jak pisałem na początku kilka błędów mi się przytrafiło raz przez moja nieuwagę dwa przez to ze sporo nerwów i czasu na poprawki przy nim straciłem i chciałem go poprostu skończyć... poprawę obiecuje ale bez waszych rad tez nie dam rady uniknąć błędów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 24 Listopada 2017 Share Napisano 24 Listopada 2017 Podoba się , wygląda na większą skalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 25 Listopada 2017 Share Napisano 25 Listopada 2017 Piękny model ,robi wrażenie ,gratuluje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 26 Listopada 2017 Autor Share Napisano 26 Listopada 2017 Podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Semtex Napisano 1 Stycznia 2018 Share Napisano 1 Stycznia 2018 Fantastycznie wykonany model i ekspozycja - gratulacje. Świetna praca z trudnym modelem z ładnego pudełka. Poza tym co napisano wcześniej do merytoryki - przesłałem prv. Życze ochoty z Nowym Rokiem na "Taja ZA/ART" w 1:48:). Świetnie się go ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 1 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2018 Artur ciesze się ze ci się podoba bo spora w tym twoja zasługa dzięki dokumentacji jaka mi przeslales dziękuję Ci bardzo za zainteresowanie tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Stycznia 2018 Share Napisano 1 Stycznia 2018 Umknął mi ten model jakoś. Może dlatego że bez szachownic... Ale napiszę, że bardzo dobrze to wszystko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 1 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2018 Podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi