xmald Napisano 17 Listopada 2017 Share Napisano 17 Listopada 2017 Klasa 4 - Okręty i statki Czołem, Aeroplan właściwie skończony więc jako odskocznie od naciągów wybrałem sobie ten model. Jak widać poniżej na inboxie ilość części przytłacza ;) Mam w planie pootwierać otwory przelewowe i nieco zwaloryzować, ponieważ pomimo pozornej prostoty można kilka ciekawych detali w tym modelu umieścić. U 2322 zakończył żywot 27 listopada 1945 więc wszystko ładnie pasuje do tematyki konkursowej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 17 Listopada 2017 Super Moderator Share Napisano 17 Listopada 2017 A gdzie reszta ramek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Listopada 2017 Share Napisano 17 Listopada 2017 oooo nowy warsztat - to zawsze cieszy Marcin - czasu do końca konkursu zostało tylko na jedną ramkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 18 Listopada 2017 Share Napisano 18 Listopada 2017 Tam nie ma więcej ramek. Powitać Szanownego Kolegę w Stoczni. Zasiadam do kibicowania, bo to jeden z moich ulubionych U-bootów, a wiem, że będzie na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 18 Listopada 2017 Autor Share Napisano 18 Listopada 2017 To jest taki model - jednoramkowiec... Zobaczymy czy mi się uda do końca konkursu. W sumie to nie ma znaczenia, bo i tak chciałem go skleić. Na razie powycinałem z grubsza otwory. Teraz muszę doprowadzić je do przyzwoitego wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 18 Listopada 2017 Super Moderator Share Napisano 18 Listopada 2017 Tam nie ma więcej ramek. Ależ my to wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 26 Listopada 2017 Autor Share Napisano 26 Listopada 2017 Cześć, do końca konkursu się na pewno nie wyrobię - tydzień choroby pokrzyżował mi szyki... Możecie powiedzieć mi do czego służyło to "okno" na górnej zewnętrznej części kiosku (prawy dolny róg zdjęcia)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 26 Listopada 2017 Share Napisano 26 Listopada 2017 Światlo nawigacyjne, widać lampę - taki walec po lewej stronie w głebi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 26 Listopada 2017 Autor Share Napisano 26 Listopada 2017 Dzięki! To było jakoś malowane w środku? Jakie te światła nawigacyjne powinny mieć kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 26 Listopada 2017 Share Napisano 26 Listopada 2017 Lewoburtowe czerwone, prawoburtowe zielone. Malowane były tylko klosze. Masz tu ściągawkę: http://modelarstwo.koszalin.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=310:okrt-podwodny-u-2331-typ-xxiii-135-bronco-models&catid=36:okrty&Itemid=42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Listopada 2017 Share Napisano 26 Listopada 2017 ...do końca konkursu się na pewno nie wyrobię..... szkoda Ale rozumiem że będziesz kontynuował "po" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 30 Listopada 2017 Autor Share Napisano 30 Listopada 2017 Wielkie dzięki za link! Admina proszę o przeniesienie wątku do normalnego wątku warsztatowego. Z góry dziękuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi