kowal76 Napisano 25 Listopada 2017 Share Napisano 25 Listopada 2017 Model B 787 Zvezdy w skali 1/144. Malowany Gunze, a kalki to Martola. Model jest trochę SF ponieważ z serduszkami WOŚP latał SP -LRB, a nie LRA. Kolega dla którego zrobiłem ten model zażyczył sobie na koniec, aby był z serduszkami, więc jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 25 Listopada 2017 Share Napisano 25 Listopada 2017 Fajny wyszedł.Kolego powinien być zadowolony. W 787 najlepsze są te monumentalne silniki,potęga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 25 Listopada 2017 Autor Share Napisano 25 Listopada 2017 Dzięki. Ideału nie ma ale cieszy moje oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 25 Listopada 2017 Share Napisano 25 Listopada 2017 Ładnie wyszedł. Gratulacje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 27 Grudnia 2017 Share Napisano 27 Grudnia 2017 Tak, bardzo ładny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 27 Grudnia 2017 Share Napisano 27 Grudnia 2017 W 787 najlepsze są te monumentalne silniki,potęga. To jest chyba właśnie to, co mnie w (dużych) pasażerach tak 'kręci'. Jak jeszcze są ruchome wentylatory to naprawdę można sobie tę moc wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 27 Grudnia 2017 Share Napisano 27 Grudnia 2017 No i masz kolejny świetny model na koncie A wiesz już może co kolejnego skleisz w 144? Pozdro, Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Grudnia 2017 Share Napisano 28 Grudnia 2017 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 29 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2017 Dzięki koledzy. Teraz w 1/144 to chyba na razie nic nie będę robił, ale za jakiś czas pewnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi