Stojkovic Napisano 19 Grudnia 2017 Share Napisano 19 Grudnia 2017 Witam, Całkiem przyjemny model w budowie. Zaskakująco sporo części w pudle, jak na Panzer 1. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 20 Grudnia 2017 Share Napisano 20 Grudnia 2017 Witaj, Na pierwszy rzut oka wygląda bardzo ładnie ale zdjęcia utrudniają dokładną ocenę. Może pokusisz się o zdjęcia lepszej jakości (oświetlenie i rozmiar) - jestem pewien, że wtedy pojawi się więcej komentarzy. Pozdrawiam, Jakx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 20 Grudnia 2017 Share Napisano 20 Grudnia 2017 Witaj,Na pierwszy rzut oka wygląda bardzo ładnie ale zdjęcia utrudniają dokładną ocenę. Może pokusisz się o zdjęcia lepszej jakości (oświetlenie i rozmiar) - jestem pewien, że wtedy pojawi się więcej komentarzy. Pozdrawiam, Jakx Kolega ma racje na 100 procent. Ps od czego jest to ustrojstwo z tylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 20 Grudnia 2017 Share Napisano 20 Grudnia 2017 Pierwsze skojarzenie jakie mi przyszło do głowy, to budka na gołębie pocztowe zamiast radiostacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 20 Grudnia 2017 Share Napisano 20 Grudnia 2017 W tym gołębniku panzer woził ładunek wybuchowy. Dowoził go do klienta, odjeżdżał i odpalał fajerwerki z bezpiecznej odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guziko Napisano 22 Grudnia 2017 Share Napisano 22 Grudnia 2017 Paczka świąteczna dla wroga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Grudnia 2017 Share Napisano 22 Grudnia 2017 Fotki słabe, ale z tego co widzę to jest ok. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi