empit Napisano 14 Stycznia 2018 Share Napisano 14 Stycznia 2018 Dornier DO-17Z-2, skala1:48, ICM. Model prosto z pudła, bez dodatków. Malowanie Hataka. Zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
as646 Napisano 14 Stycznia 2018 Share Napisano 14 Stycznia 2018 Modelik zacny.Tylko kolorki.To naprawdę RLM 70 i 71(patrz wpis odnośnie sztukasa)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 14 Stycznia 2018 Share Napisano 14 Stycznia 2018 Model fajny, a jak składalność? Zastanawiam się nad Do-17 z ICM, tylko nie chcę pakować się w szpachlowanie. Mam teraz jeden taki na tapecie, na razie styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 14 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2018 I C M polecam z całą odpowiedzialnością. W tym modelu miałem uszkodzone oszklenie.Napisałem do firmy, szybko odpowiedzieli. I wysłali nową ramkę. To już kolejny mój model z tej firmy, kilka jeszcze leży w pudłach. Więc jak podoba Ci się Do-17, to śmiało bierz I C M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 17 Stycznia 2018 Share Napisano 17 Stycznia 2018 Nowe modele ICM to nie to co kiedyś jakość poszła w górę nie ma co się bać tej firmy mówię o świeżych wypustach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 18 Stycznia 2018 Share Napisano 18 Stycznia 2018 Starsze też nie są tragiczne. Robiłem Spitfide mk. IX tej firmy i bardzo przyjemnie się go kleiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 19 Stycznia 2018 Share Napisano 19 Stycznia 2018 Fajny ołówek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Bardzo ladny olowek nie wypowiadam sie co do kolorow dla mnie super moze jakas podstawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2018 Dzięki. Cieszę się, że się podoba. Podstawki niestety nie przewiduję. Powód jest prozaiczny. Brak miejsca. Chociaż nigdy nie mów nigdy...Ponoć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi