dak3000 Napisano 15 Stycznia 2018 Share Napisano 15 Stycznia 2018 Witam co prawda model miał wziąć udział w organizowanym tu konkursie, ale nie dane mi było wyrobić się w czasie więc pokazuje go dopiero teraz oto efekt jaki udało mi się uzyskać. ] A na warsztat z budowy zapraszam na tu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 15 Stycznia 2018 Share Napisano 15 Stycznia 2018 Nie znam się ale podoba mi się to jak jest "złachany" (zużyty znaczy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Stycznia 2018 Share Napisano 16 Stycznia 2018 Styl muzealny Jestem na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 16 Stycznia 2018 Share Napisano 16 Stycznia 2018 Ogólnie robi fajne wrażenie, ciekawie styrany. Niestety jest kilka baboli. Widać niedoszlifowaną szpachle na łączeniu skrzydeł z kadłubem i połowek kadłuba. Przyczepię się też do nitowania, w paru miejscach jest nierówno. Poza tymi kilkoma anomaliami, model robi dobre wrażenie. Ogólnie na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 16 Stycznia 2018 Share Napisano 16 Stycznia 2018 Fajny jest. Ja bym jeszcze nawiercił lufy oraz dokleił światełka na końcach skrzydeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 16 Stycznia 2018 Share Napisano 16 Stycznia 2018 W zbliżeniach nieco traci, ale ogólne (szczególnie pierwsze) wrażenie jest dobre, chciałeś zrobić model samolotu mocno doświadczonego losem i czasem - i to się udało. Biorąc pod uwagę zestaw wyjściowy, samo ukończenie jest sukcesem. Jestem na tak! Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 16 Stycznia 2018 Share Napisano 16 Stycznia 2018 Pierwsze wrażenie wow, przyjrzenie się bliżej i czar pryska tak jak koledzy wyżej napisali niedokładne szpachlowanie i to nitowanie troszkę nie wyszło ale potencjał spory jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi