Drozdek Napisano 7 Lutego 2018 Share Napisano 7 Lutego 2018 Dawno mnie tu nie było.. W międzyczasie kilka modeli nowych rozgrzebanych, kilka już skończonych. Ale nareszcie udało mi się zrobić porządne zdjęcia gotowego mostu. Sam projekt jest już dawno oddany do Muzeum. Jak tylko będę w nim gościł to zrobię zdjęcie przedstawiające jak się komponuje a teraz zapraszam do oglądania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 7 Lutego 2018 Share Napisano 7 Lutego 2018 Modelasrtwo ,,zapałczane'' to nie moja bajka . Ale Twoja praca mi się podoba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlad_8011 Napisano 7 Lutego 2018 Share Napisano 7 Lutego 2018 Zdjęcia się nie wyświetlają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 7 Lutego 2018 Autor Share Napisano 7 Lutego 2018 Czy ktoś jeszcze ma problem z wyświetlaniem zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lutego 2018 Share Napisano 7 Lutego 2018 Ciekawa praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 7 Lutego 2018 Super Moderator Share Napisano 7 Lutego 2018 hyhy a ja zaraz widzę 4 pancernych nie wiem dlaczego ;) fajne zacięcie z zapałkami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Lutego 2018 Share Napisano 7 Lutego 2018 Znane, lubiane i wiele razy widziane na żywo. Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi