djack Napisano 8 Kwietnia 2019 Autor Napisano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) Erwudziak dostał podwozie (na razie bez kół i amortyzatorów) oraz stery kierunku i wysokości, no i kolorek. Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez djack Cytuj
mig Napisano 9 Kwietnia 2019 Napisano 9 Kwietnia 2019 Zaczyna nabierać kształtów. Osłonę silnika już przykleiłeś? bo ten uskok powinien być w drugą stronę to znaczy blachy osłony powinny być trochę szersze niż kadłub. Cytuj
djack Napisano 9 Kwietnia 2019 Autor Napisano 9 Kwietnia 2019 W sumie to osłona jest szersza niż kadłub. O to chodziło? Cytuj
mig Napisano 10 Kwietnia 2019 Napisano 10 Kwietnia 2019 21 godzin temu, djack napisał: W sumie to osłona jest szersza niż kadłub. O to chodziło? Tak Cytuj
Tleli Napisano 22 Czerwca 2019 Napisano 22 Czerwca 2019 Są jakieś postępy? Mam zamiar zrobić własnego i chciałbym mieć kompletną ściągawkę Cytuj
djack Napisano 23 Czerwca 2019 Autor Napisano 23 Czerwca 2019 Drobne, ale są. Na ten moment mam zrobione drzwi wejściowe i wciąż męczę skrzydło. W kwestii ściągawki, to sam mam parę niewiadomych, choćby oprofilowania na górnej powierzchni skrzydła. Na zdjęciach niewiele widać, a co model to inne pomysły. To samo z tablicą przyrządów (ale tego to pewnie nikt nie wie). Cytuj
Staryfajter1954 Napisano 6 Lipca 2019 Napisano 6 Lipca 2019 Będę podglądał I mocno trzymał kciuki za powodzenie prac nad tym uroczym samolotem:). Może coś wykorzystam do swoich projektów ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi