djack Napisano 8 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) Erwudziak dostał podwozie (na razie bez kół i amortyzatorów) oraz stery kierunku i wysokości, no i kolorek. Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez djack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Kwietnia 2019 Share Napisano 9 Kwietnia 2019 Zaczyna nabierać kształtów. Osłonę silnika już przykleiłeś? bo ten uskok powinien być w drugą stronę to znaczy blachy osłony powinny być trochę szersze niż kadłub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 9 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2019 W sumie to osłona jest szersza niż kadłub. O to chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Kwietnia 2019 Share Napisano 10 Kwietnia 2019 21 godzin temu, djack napisał: W sumie to osłona jest szersza niż kadłub. O to chodziło? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tleli Napisano 22 Czerwca 2019 Share Napisano 22 Czerwca 2019 Są jakieś postępy? Mam zamiar zrobić własnego i chciałbym mieć kompletną ściągawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 23 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2019 Drobne, ale są. Na ten moment mam zrobione drzwi wejściowe i wciąż męczę skrzydło. W kwestii ściągawki, to sam mam parę niewiadomych, choćby oprofilowania na górnej powierzchni skrzydła. Na zdjęciach niewiele widać, a co model to inne pomysły. To samo z tablicą przyrządów (ale tego to pewnie nikt nie wie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 Będę podglądał I mocno trzymał kciuki za powodzenie prac nad tym uroczym samolotem:). Może coś wykorzystam do swoich projektów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi