spiton Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 Taki czołg z Lego ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Marca 2018 Autor Share Napisano 4 Marca 2018 Napiszcie jakiś komentarz. Co się wam w filmiku nie podoba, a co podoba,żebym wiedział na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy65siek Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 Film jest super, model z resztą też. Tylko FT-17 był sterowany hamulcami, więc nie mógł zawrócić w miejscu ;). Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Marca 2018 Autor Share Napisano 4 Marca 2018 Tak, wiem ,-)) Ja stosuje napęd elektryczny niczym profesor Porsche ,_). Ale kiedys zrobiłem czołg strowany hamulcami z przekładnia planetarną...,-)) tak dla sportu ,-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 30 Lipca 2018 Share Napisano 30 Lipca 2018 Jakos go przegapilem, bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Lipca 2018 Share Napisano 30 Lipca 2018 Model i filmik super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Sierpnia 2018 Share Napisano 1 Sierpnia 2018 Jestem pewien że więcej napiszą Ci użytkownicy forum o tematyce Lego. Tutaj jest to dla mnie ciekawostka, ale w sumie fajnie by było jakbyś takie topiki tworzył w innym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi