Slawek_26869 Napisano 29 Marca 2018 Share Napisano 29 Marca 2018 Sprawdziłem na Chromie mam fotki, a na "Lisku" fotek brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Marca 2018 Autor Share Napisano 29 Marca 2018 Sprawdziłem na Chromie mam fotki, a na "Lisku" fotek brak A zatem chyba wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Zamykam warsztat Z dwóch powodów: - powód I - powód II Galerie wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Oba dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziaro Napisano 2 Kwietnia 2018 Share Napisano 2 Kwietnia 2018 Świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 No pięknie wyszły. A tak zapytam- na jednym zdjęciu tego białego - na skrzydłach lakier daje efekt skórki pomarańczy - czy to tylko na zdjęciu tak wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2018 A tak zapytam- na jednym zdjęciu tego białego - na skrzydłach lakier daje efekt skórki pomarańczy - czy to tylko na zdjęciu tak wyszło? Zdjęcie przedstawia model w fazie produkcji - pokryty 2 -ma warstwami połysku Gunze H-30. Zdjęcia są warsztatowe i robię je przy zwykłej lampce stąd bierze się dziwne oświetlenie i odbłysk światła który wywołuje takie "pomarańczowe" efekty Ale po półmacie Tamki i przygaszeniu matem Gunze efekt jest "właściwy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi