pezet101 Napisano 7 Maja 2018 Share Napisano 7 Maja 2018 Zrób z niego dioramę z wrakiem na dnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 7 Maja 2018 Autor Share Napisano 7 Maja 2018 Dzięki Super_Hans. Pezet101 za duże szpary i niedokładności, na wrak się nie nada, wrak jest dużo bardziej precyzyjny Odpaliłem na chwilę oświetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 7 Maja 2018 Share Napisano 7 Maja 2018 No fajnie! Rachunki za prOnd Ci skoczą Na razie gołe otwory są pewnie. Jak zapuscisz bulaje wikolem to trochę światło przytłumi. Ale to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 7 Maja 2018 Share Napisano 7 Maja 2018 Ładne to to, a masz możliwość przyciemnienia światła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 7 Maja 2018 Autor Share Napisano 7 Maja 2018 Kurde Hans nawet nie miałem czegoś takiego w planach. Mówisz, żeby zapuścić wikol? Hmmm... Aż z ciekawości przetestuję, bo brzmi ciekawie. Bartosz.B Opcja zawsze jest, można czymś przyciemnic diody, np żółta taśmą izolacyjną. Jeszcze sporo pracy mnie czeka aż zakryje diody, więc chwilę mam na przemyślenia. Jak położę pierwszy pokład, to już nie będzie odwrotu od koloru światła i intensywności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 10 Maja 2018 Autor Share Napisano 10 Maja 2018 Muszę odpocząć i na jakiś czas, pewnie z dwa lub trzy tygodnie porzucam ten warsztat. Muszę odpocząć psychicznie od tego dziadostwa, bo jak tak dalej pójdzie, to chyba stanę się kolejną ofiarą Titanica. Tak więc by sobie umilić czas zapraszam do warsztatu HOODa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 10 Maja 2018 Share Napisano 10 Maja 2018 To pewnie ta odskocznia potrwa tyle że plastik zardzewieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi