Panzer Machine Napisano 24 Lipca 2018 Share Napisano 24 Lipca 2018 Sympatycznie to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_unknown_ Napisano 4 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2018 Wszystko już doklejone i pobrudzone, model uważam za ukończony. Nie ukrywam, że w przypadku pancerki inspiruję się min. pracami Adam Wildera. Lubię intensywny, nieco przerysowany weathering, stąd wygląda to jak na załączonym obrazku. Mam fajną żywiczną podstawkę z brukowaną ulicą i nie zawaham się jej użyć ;) Chciałem postawić na niej latarnię, ale wobec braku takowej w 1:72 gdziekolwiek bym szukał, IS będzie się wynurzał zza słupa ogłoszeniowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 4 Sierpnia 2018 Share Napisano 4 Sierpnia 2018 Świetne wykonany, efekty rdzy rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 6 Sierpnia 2018 Share Napisano 6 Sierpnia 2018 Podoba sie... Tylko te gaski podrdzewiale jakby stal od jakiegos czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_unknown_ Napisano 16 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2018 Tylko te gaski podrdzewiale jakby stal od jakiegos czasu. Na fotach daje złudzenie rdzy, ale tak naprawdę to Oilbrusher "Earth". Kiedy zrobię podstawkę, dodam jeszcze trochę "ulicznych" pigmentów, zunifikuję całość i efekt pewno się poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Sierpnia 2018 Share Napisano 16 Sierpnia 2018 Po prostu fantastyczny !! wygląda na 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_unknown_ Napisano 31 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2018 Zabrałem się do pracy nad podstawką. Stone Grey od AMMO Mig to bruk, kafelki kolory Vallejo Model Color-Yellow,Tan Earth, Olive Green i aerografowy Orange Rust, słup ogłoszeniowy to z kolei aerografowy Olive Green. Tak to wygląda bazowo, teraz pora tu nieco zakurzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 31 Sierpnia 2018 Share Napisano 31 Sierpnia 2018 czołg wyszedł super, to pewnie i nad podstawka zapanujesz ,_) Kompozycja jest OK. Nieprzegadana, fajnie podkreśla sam czołg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Września 2018 Share Napisano 2 Września 2018 Tylko ten barok na kamieniach to taki trochę chyba zbyt regularny nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 2 Września 2018 Share Napisano 2 Września 2018 Co to za podstawka, jakiego producenta??? Fajna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_unknown_ Napisano 7 Września 2018 Autor Share Napisano 7 Września 2018 Tylko ten barok na kamieniach to taki trochę chyba zbyt regularny nie? A to barok niemiecki, więc musi być regularny ;) Co to za podstawka, jakiego producenta??? Fajna... Szczerze to nie wiem, niszowa produkcja. Kupiłem podczas warszawskiej Babaryby na stanowisku z żywicznymi rzeczami, Lukgraph etc. Mam jeszcze trzy sztuki w tym dwie 1:72, więc niewykluczone że się tutaj jeszcze pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi