sianko Napisano 15 Kwietnia 2018 Share Napisano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) Taki tam Spadzik wykonany częściowo z zestawu Eduarda i Academy, wnętrze i golenie wykonałem od podstaw. Model przedstawia standardową maszynę w naszym lotnictwie, malowany Humbrolami i Vallejo Pozdrawiam Edytowane 20 Kwietnia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 15 Kwietnia 2018 Share Napisano 15 Kwietnia 2018 Fajny ! W dodatku widać wnętrze i to w 1/72 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 16 Kwietnia 2018 Share Napisano 16 Kwietnia 2018 Super! - styl i prezentacja: w punkt. Jak zwykle wg siankostandardu i ten wielce mi pasuje - naciągi w Spadzie to nie lada robótka. A w 72 to już mistrzostwo! - bebechy to kolejny plusik na zwiększenie zainteresowania odbiorem modelu. Wiem, że ja bym poległ. - słupki jakieś takie grubaśne. Coś producent się nie popisał. Ale ja się nie znam na 72 pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 16 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2018 Eduard i od podstaw - rozumiem, wszystko jasne. Ale co tu jest z Academy i dlaczego? Z Academy wziąłem połówkę kadłuba i słupki międzyskrzydłowe, ponieważ model Eduard lata temu mi się nie udał, części poginęły, to jakoś to wszystko na nowo posklejałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 16 Kwietnia 2018 Share Napisano 16 Kwietnia 2018 Bardzo sympatyczny model, podoba mi się...tylko zdjęcia rad bym większe obejrzeć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Kwietnia 2018 Share Napisano 16 Kwietnia 2018 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 16 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2018 Bardzo sympatyczny model, podoba mi się...tylko zdjęcia rad bym większe obejrzeć ;) Jeszcze takie znalazłem z największych Super!- słupki jakieś takie grubaśne. Coś producent się nie popisał. Ale ja się nie znam na 72 pozdrawiam K Słupki są z innego zestawu, postawiłem na praktykę a nie estetykę ( łatwiej wiercić i przeciągać naciągi). Dziękuję za komentarze, biorę się za DH-9... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi