makinen Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 Uznaję za zakończony. Wbrew pozorom nie był to łatwy model. Masa elementów (na całe szczęście świetnie spasowanych i niezwichrowanych) i konieczność składania tego przeplatana malowaniem, washowaniem... Jak wspomniałem w warsztacie- BD zrobił kilka błędów i niedoróbek, ale da się to wyprowadzić na prostą. Warsztat viewtopic.php?f=87&t=60686 Dwaj duńscy bracia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 Bardzo fajny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkin Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 Super wyszedł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted April 18, 2018 Author Share Posted April 18, 2018 Super wyszedł Nie wyszedł, tylko go zrobiłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Ode mnie masz duży plus za ten model... Po pierwsze przebrnąłeś przez nową konwersję BD - albo mi się wydaje, albo Twój model jest pierwszym zaprezentowanym z jej użyciem... Co naprawdę mi się podoba to malowanie. W tej kwestii robisz olbrzymie postępy. Farba siedzi równo, wash jest delikatny, ale dość wyrazisty, a suchy pędzel stonowany i z umiarem. Do tego trafione delikatne brudzenie... Całość naprawdę ładnie się komponuje. Tobołki również niczego sobie. Szacunek za analizę zdjęć i upodobnienie do oryginału w dużym stopniu. Jak dla mnie na ten czas najlepsza Twoja praca / i zapinki maski wkleiłeś jak trzeba /. Świetnie wygląda obok GM-V - mógłbyś je zostawić razem na jakiejś prostej podstawce (płyty drogowe). Podoba się..! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Wyglada naprawdę elegancko. I na pewno stanowi świetny dodatek do twojej wspaniałej kolekcji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted April 27, 2018 Author Share Posted April 27, 2018 Korci mnie wersja duńska krajowa, czyli zielono-czarna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts