makinen Napisano 18 Kwietnia 2018 Share Napisano 18 Kwietnia 2018 Uznaję za zakończony. Wbrew pozorom nie był to łatwy model. Masa elementów (na całe szczęście świetnie spasowanych i niezwichrowanych) i konieczność składania tego przeplatana malowaniem, washowaniem... Jak wspomniałem w warsztacie- BD zrobił kilka błędów i niedoróbek, ale da się to wyprowadzić na prostą. Warsztat viewtopic.php?f=87&t=60686 Dwaj duńscy bracia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 18 Kwietnia 2018 Share Napisano 18 Kwietnia 2018 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 18 Kwietnia 2018 Share Napisano 18 Kwietnia 2018 Super wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2018 Super wyszedł Nie wyszedł, tylko go zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 19 Kwietnia 2018 Share Napisano 19 Kwietnia 2018 Ode mnie masz duży plus za ten model... Po pierwsze przebrnąłeś przez nową konwersję BD - albo mi się wydaje, albo Twój model jest pierwszym zaprezentowanym z jej użyciem... Co naprawdę mi się podoba to malowanie. W tej kwestii robisz olbrzymie postępy. Farba siedzi równo, wash jest delikatny, ale dość wyrazisty, a suchy pędzel stonowany i z umiarem. Do tego trafione delikatne brudzenie... Całość naprawdę ładnie się komponuje. Tobołki również niczego sobie. Szacunek za analizę zdjęć i upodobnienie do oryginału w dużym stopniu. Jak dla mnie na ten czas najlepsza Twoja praca / i zapinki maski wkleiłeś jak trzeba /. Świetnie wygląda obok GM-V - mógłbyś je zostawić razem na jakiejś prostej podstawce (płyty drogowe). Podoba się..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Kwietnia 2018 Share Napisano 20 Kwietnia 2018 Wyglada naprawdę elegancko. I na pewno stanowi świetny dodatek do twojej wspaniałej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2018 Korci mnie wersja duńska krajowa, czyli zielono-czarna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi