Panzer Machine Napisano 30 Kwietnia 2018 Share Napisano 30 Kwietnia 2018 Hej! Nie pamiętam czy już zakładałem wątek z samym modelem kiedyś. W każdym razie model doczekał się podstawki. Kilka drobnych korekt na modelu również było, więc pewnie zauważycie z łatwością różnice między modelem na podstawce i bez a tu sam model: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 30 Kwietnia 2018 Share Napisano 30 Kwietnia 2018 no poszalałeś, fajnie to maleństwo wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Kwietnia 2018 Share Napisano 30 Kwietnia 2018 Podstawka bardzo mi się podoba. Powiedziałbym nawet że jest w czołówce. Mam jednak jedno zastrzeżenie. Mianowicie pnie tych dwóch mniejszych drzewek są wąskie na dole i szersze u góry - trochę to wbrew naturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pibrac Napisano 30 Kwietnia 2018 Share Napisano 30 Kwietnia 2018 Podstawka bardzo mi się podoba. Powiedziałbym nawet że jest w czołówce.Mam jednak jedno zastrzeżenie. Mianowicie pnie tych dwóch mniejszych drzewek są wąskie na dole i szersze u góry - trochę to wbrew naturze. Pancerne zagony Rosji dotarły pod Czarnobyl. Nie takie cuda tam chłopaki widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel1 Napisano 30 Kwietnia 2018 Share Napisano 30 Kwietnia 2018 Witam Generalnie podoba się podstawka i model. Mały wyjątek-lufa. Przypomniało mi się, że była galeria i ktoś porównał lufę do bambusa. Szkoda, że tego nie stonowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigister Napisano 1 Maja 2018 Share Napisano 1 Maja 2018 piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 1 Maja 2018 Share Napisano 1 Maja 2018 Czolg do konca do mnie nie przemawia, ale w polaczeniu z podstawka daje rewelacyjny efekt, jako salosc ta praca bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 2 Maja 2018 Autor Share Napisano 2 Maja 2018 Dzięki wszystkim za komentarze. @bazylms hehe faktycznie, pnie drzewek trochę się rozszerzają idąc w górę. Gdybyś o tym nie wspomniał żyłbym do dziś w nieświadomości. Moge pogratulować spostrzegawczości @majkel1: Stonowanie lufy to dość duża zmiana i ryzykowna. Wolałem zostawić tak jak jest. Niektóre błędy muszą zostawić swój ślad w historii twórczości ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi