19robi88 Napisano 13 Maja 2018 Share Napisano 13 Maja 2018 Horten z revella z dodatkiem starych nie koloryzowanych blaszek eduarda poniżej efekty dotychczasowej pracy : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Maja 2018 Share Napisano 14 Maja 2018 Ciekawy model, będę zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 14 Maja 2018 Share Napisano 14 Maja 2018 Będę śledził regularnie. Na składziku mam go w 1/48 a Ty widzę, idziesz ambitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 14 Maja 2018 Autor Share Napisano 14 Maja 2018 czy ja wiem czy ambitnie bawię się modelarstwem poprostu a co z tego wyjdzie się okaże :P może mega bubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 25 Maja 2018 Share Napisano 25 Maja 2018 Robiłem ten model jakiś czas temu - też z blaszkami eduarda. Dodatkowo dorobiłem trochę wewnętrznego szkieletu w komorze przedniego podwozia z kawałków spinacza Na zdjęciach i tak nie widać, ale jest. Zwróć uwagę na wyloty silników - trzeba dorobić trochę dyszy, inaczej zostają tam bardzo widoczne szpary. Jakbyś chciał bawić się w jakąś dodatkową waloryzację, to polecam instrukcje od modelu Zoukei Mura http://www.zoukeimura.co.jp/en/download.html#dl_sws08. Prawie jak walkaround Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 25 Maja 2018 Share Napisano 25 Maja 2018 Bardzo lubie ten samolot i mam go w szafie. Ide go poszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 25 Maja 2018 Share Napisano 25 Maja 2018 Bardzo lubie ten samolot i mam go w szafie. Ide go poszukać... Znając Twoje zamiłowanie do przeróbek, proponuję wersję z Wolfenstein: New Order http://wolfenstein.wikia.com/wiki/Horten_Ho_229 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 25 Maja 2018 Share Napisano 25 Maja 2018 Bardzo lubie ten samolot i mam go w szafie. Ide go poszukać... Znając Twoje zamiłowanie do przeróbek, proponuję wersję z Wolfenstein: New Order http://wolfenstein.wikia.com/wiki/Horten_Ho_229 Nie, nie, tym razem nie będę przerabiał ,-)....chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 25 Maja 2018 Share Napisano 25 Maja 2018 Daj się Spitonie ponieść fantazji. To już prawie twoja specjalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 28 Maja 2018 Share Napisano 28 Maja 2018 Zgrabny modelik tu powstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 29 Maja 2018 Share Napisano 29 Maja 2018 Siadam i paczę Mój (ciut większy) leży w szafie i czeka na swoją kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi