Złośliwiec Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 Barthass długo karzesz nam czekać na relacje z budowy, ale tak mało czasu nam zostaje na przyjemności z życia codziennego To pierwsze brudzenie? Jeśli tak to przeleć jeszcze kurzem spawy na łączeniach płyt z przodu (piąte zdjęcie od góry) są czyste a nierówności spawów mają to do siebie, że lubią zbierać wszelki syf. No i moździerz, otwór wylotowy lufy jest jakiś taki mały, może warto rozwiercić albo nałożyć pokrywę ochronną przewodu lufy? Czekam na dalsze relacje z postępów prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 17 Maja 2008 Autor Share Napisano 17 Maja 2008 Brudzenie jeszcze nie skończone jest .Oczywiście dostosuje się do uwag Dzięki za wszelkie uwagi komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 2 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2008 Na razie wygląda to tak : Jako , że figurki to jest coś, od czego wolę trzymać się z daleka, zleciłem ich wykonanie bratu mojemu, a oto jego dotychczasowe dokonania Dowódca : Kierowca : Operator OWS-a (z tymczasową amputacją ręki ) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 No, no ładnie ci to idzie, powoli ale do przodu. Tak trzymaj. Chyba też sobie takiego kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Strasznie długo każesz czekać na Siebie z tą relacją... Będą jeszcze jacyś piechocińcy z IDFu jako desant? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 2 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2008 Strasznie długo każesz czekać na Siebie z tą relacją... No niestety, brak czasu, ale i tez chęci na ukończenie modelu... (może jeszcze pod koniec tygodnia zakończę budowę, i utworze stosowny temat w galerii , ale nic nie obiecuję...) Będą jeszcze jacyś piechocińcy z IDFu jako desant? Nie, będzie tylko załoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 3 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2008 Teraz pracuje nad tyłem , (sorki za niezbyt wyraźne zdjęcie) Na tylnym koszu miała być zrobiona prze mnie siatka , ale niestety, za cholerę nie chciała się realistycznie ułożyć , a że nie lubię się denerwować (podobno modelarstwo to spokojne i bezstresowe hobby ) siatka powędrowała na śmietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 19 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2008 Co by pokazać, że temat nie umarł , 2 ostatnie fotki warsztatowe , pozostały tylko figurki i 1 uchwyt do gąsienicy, i ewentualnie jakieś przykurzenia i drobne retusze.. Potem sesja zdjęciowa i galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Fajne, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 No i to jest prawdziwy Model (przez duuuże M), ja jeszcze dużo się będę musiał nauczyć, aby dojść do tego poziomu. Tylko muszę więcej kleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 Przegapiłem moment pojawienia się brzydkich czerwono-brunatnych plam na pancerzu. Co to było, atak niestrawności u załogi czy staranowanie palestyńskiej wioski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 20 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2008 Dzięki za komentarze, aż chce się kleić dalej Przegapiłem moment pojawienia się brzydkich czerwono-brunatnych plam na pancerzu.Co to było, atak niestrawności u załogi czy staranowanie palestyńskiej wioski? A to takie plamy (sam nie wiem od czego ) , ale pełno tego na izraelskich pojazdach : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 3 Lipca 2008 Autor Share Napisano 3 Lipca 2008 To już naprawdę ostatnie fotki w warsztacie. W poniedziałek ląduje w galerii. Wielkie dzięki dla wszystkich oglądających, komentujących oraz dopingujących do dalszych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Chłopie jaka galeria bez dioramy tam się nie pokazuj Maszyna ci wyszła wybornie... co tu dużo mówić, figurki troszku mi się nie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 3 Lipca 2008 Autor Share Napisano 3 Lipca 2008 Chłopie jaka galeria bez dioramy tam się nie pokazuj Very Happy Very Happy Haha, no niestety , żadnej dioramy nie planuje na razie. Może przy następnym projekcie - Magachu 7 C lub Merkavie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi