unicaunica Napisano 11 Lipca 2020 Autor Napisano 11 Lipca 2020 Burza mózgów się zrobiła większość z waszych pomysłów była sprawdzana. Jest aktualizacja 3.0 i przy niej zostanę, ale to jak skończę. Sory też za gorszy moment, wiem że niektóre rzeczy zostawiłem w sposób świadomy w niezbyt udanej formie, macie prawo je wytykać tylko czasem człowiek się zirytuje Cytuj
M.A.V. Napisano 11 Lipca 2020 Napisano 11 Lipca 2020 (edytowane) unicaunica - coś tym wiem.... przy projekcie który trwa ponad rok to potem człowiek albo go odkłada "na potem" albo chce skończyć jak najszybciej "przymykając oko". Normalna sprawa - następuje zmęczenie materiału Plus jest taki, iż człowiek czasem po 3-4 miesiącach znów siada coś poprawiać bo go denerwuje gdy patrzy i ciągle myśli że dałoby się lepiej. Ale serio, te siatki z firanki wyszły dramatycznie słabo, myślę że jednak to musi być coś sztywnego, jeśli jakaś gaza czy bandaż to i tak na obowiązkowo jakimś usztywniaczu. Takie cudaki to pewnie za "drobne" oczka https://www.martola.com.pl/pl1/produkty28640/net_1_5_x_1_0_mm https://www.martola.com.pl/pl1/produkty28650/net_with_hexagonal_mesh_1_85_x_1_7_mm Edytowane 11 Lipca 2020 przez M.A.V. Cytuj
unicaunica Napisano 11 Lipca 2020 Autor Napisano 11 Lipca 2020 W magazynie aktywów państwowych odnaleziono kupiony specjalnie na tą okazję zestaw blaszek faktycznie czas i bałagan zrobił swoje. Za wszelkie pomysły jeszcze raz dzięki i nie krzyczcie Cytuj
unicaunica Napisano 12 Lipca 2020 Autor Napisano 12 Lipca 2020 Siatki nie są z właściwego okresu, ale przynajmniej jakoś wyglądają a dokładnie tak 2 Cytuj
blacman Napisano 12 Lipca 2020 Napisano 12 Lipca 2020 (edytowane) te nowe "lepszejsze" są ja bym tylko sugerował porozmywać zacieki na kadłubie na bardziej rozmyte w dół. Takie "ciapaki" wyglądają nieco sztucznie. Krytyką się nie przejmuj za bardzo. To znaczy przejmuj się bardzo ale się nie zniechęcaj ! Ja zawsze podziwiam modele robione od podstaw. Wielu super modelarzy jeśli nie ma instrukcji składania i ponumerowanych części oraz rozpiski farb siada i płacze.... no i dawaj koniecznie galerię ! Edytowane 12 Lipca 2020 przez blacman Cytuj
Pxxx Napisano 12 Lipca 2020 Napisano 12 Lipca 2020 Siatki gitarrra, model wart galerii, nic nie pękaj . Cytuj
unicaunica Napisano 13 Lipca 2020 Autor Napisano 13 Lipca 2020 Teraz to już chyba na serio ostatni odcinek 2 Cytuj
unicaunica Napisano 15 Lipca 2020 Autor Napisano 15 Lipca 2020 Dziękuję wszystkim za uwagę model zyskał już ostateczną formę i miejsce spoczynku KONIEC 3 Cytuj
abtb Napisano 15 Lipca 2020 Napisano 15 Lipca 2020 O Panie! Ale żeś kawał okręta zmajstrował . Dołączam się do przedmówcy - dawaj galerię Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi