unicaunica Napisano 11 Lipca 2020 Autor Share Napisano 11 Lipca 2020 Burza mózgów się zrobiła większość z waszych pomysłów była sprawdzana. Jest aktualizacja 3.0 i przy niej zostanę, ale to jak skończę. Sory też za gorszy moment, wiem że niektóre rzeczy zostawiłem w sposób świadomy w niezbyt udanej formie, macie prawo je wytykać tylko czasem człowiek się zirytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Lipca 2020 Share Napisano 11 Lipca 2020 (edytowane) unicaunica - coś tym wiem.... przy projekcie który trwa ponad rok to potem człowiek albo go odkłada "na potem" albo chce skończyć jak najszybciej "przymykając oko". Normalna sprawa - następuje zmęczenie materiału Plus jest taki, iż człowiek czasem po 3-4 miesiącach znów siada coś poprawiać bo go denerwuje gdy patrzy i ciągle myśli że dałoby się lepiej. Ale serio, te siatki z firanki wyszły dramatycznie słabo, myślę że jednak to musi być coś sztywnego, jeśli jakaś gaza czy bandaż to i tak na obowiązkowo jakimś usztywniaczu. Takie cudaki to pewnie za "drobne" oczka https://www.martola.com.pl/pl1/produkty28640/net_1_5_x_1_0_mm https://www.martola.com.pl/pl1/produkty28650/net_with_hexagonal_mesh_1_85_x_1_7_mm Edytowane 11 Lipca 2020 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 11 Lipca 2020 Autor Share Napisano 11 Lipca 2020 W magazynie aktywów państwowych odnaleziono kupiony specjalnie na tą okazję zestaw blaszek faktycznie czas i bałagan zrobił swoje. Za wszelkie pomysły jeszcze raz dzięki i nie krzyczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 12 Lipca 2020 Autor Share Napisano 12 Lipca 2020 Siatki nie są z właściwego okresu, ale przynajmniej jakoś wyglądają a dokładnie tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 mnie siem podoba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 (edytowane) te nowe "lepszejsze" są ja bym tylko sugerował porozmywać zacieki na kadłubie na bardziej rozmyte w dół. Takie "ciapaki" wyglądają nieco sztucznie. Krytyką się nie przejmuj za bardzo. To znaczy przejmuj się bardzo ale się nie zniechęcaj ! Ja zawsze podziwiam modele robione od podstaw. Wielu super modelarzy jeśli nie ma instrukcji składania i ponumerowanych części oraz rozpiski farb siada i płacze.... no i dawaj koniecznie galerię ! Edytowane 12 Lipca 2020 przez blacman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 Siatki gitarrra, model wart galerii, nic nie pękaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 no i teraz to jest elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 13 Lipca 2020 Autor Share Napisano 13 Lipca 2020 Teraz to już chyba na serio ostatni odcinek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 15 Lipca 2020 Autor Share Napisano 15 Lipca 2020 Dziękuję wszystkim za uwagę model zyskał już ostateczną formę i miejsce spoczynku KONIEC 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Lipca 2020 Share Napisano 15 Lipca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 15 Lipca 2020 Share Napisano 15 Lipca 2020 dawaj galerię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Lipca 2020 Share Napisano 15 Lipca 2020 O Panie! Ale żeś kawał okręta zmajstrował . Dołączam się do przedmówcy - dawaj galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi