spiton Napisano 21 Lipca 2018 Share Napisano 21 Lipca 2018 Postanowiłem wykorzystać zbierane od dawna boxarty. I zrobiłem sobie z nich tylna ściankę półki na samoloty. Obrazki Roy'a Huxley'a zawsze mnie fascynowały wielka klasa malarska. I sobie ostatnio zrobiłem taka przyjemność. Ten He-177 w rogu nie jest autorstwa Huxleya, jak jeszcze kilka "zapchaj dziur", ale reszta to Roy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 21 Lipca 2018 Share Napisano 21 Lipca 2018 No piknie! Tylko nie da się podziwiać kolekcji modeli z takim tłem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 21 Lipca 2018 Share Napisano 21 Lipca 2018 Niesamowity sentyment, kiedyś na przełomie lat 70-80 udało mi się zdobić kilka tych modeli i byłem tak dumny że specjalnie wsadziłem je do siatki z dziurkami aby było je widać i jeździłem na rowerze po całym mieście Czy przypadkiem nie było tam jeszcze Lightninga ? bo chyba takie pudełeczko mi się zachowało z tego okresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 21 Lipca 2018 Autor Share Napisano 21 Lipca 2018 (edytowane) No piknie! Tylko nie da się podziwiać kolekcji modeli z takim tłem :-) Bez przesady. ale coś w tym jest, bo moja zona podobnie uważa, ale myślę, że zrobił sie fajny klimat !! Jako właściciel jestem zadowolony ,-) Edytowane 21 Lipca 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 21 Lipca 2018 Share Napisano 21 Lipca 2018 Kobiety ZAWSZE mają rację, więc wiesz :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek1971 Napisano 22 Lipca 2018 Share Napisano 22 Lipca 2018 Wspaniała kolekcja jak i pomysł na jej prezentację.Osobiście mam całe mnóstwo opakowań po modelach i w podobny sposób je wykorzystuję.Pozdrawiam i powodzenia w nowych projektach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Lipca 2018 Share Napisano 22 Lipca 2018 Super.Aż się łezka w oku zakręciła.Pierwsze modele kupowane jeszcze na bazarach z importu walizkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 22 Lipca 2018 Share Napisano 22 Lipca 2018 wygląda ciekawie - pokazałbyś jeszcze całość z większej odległości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 22 Lipca 2018 Share Napisano 22 Lipca 2018 A co bys powiedzial Sebastian na taka sama polke ale zlozona z zestawow Matchboxa? a idea niezla I wcale nie przeszkadza w ocenie modeli stojacych z przodu - na zywo jest ok Mam tylko pytanie : Na Twoim zdjeciu widac statecznik pionowy ( podwojny ) z szachownica i dziwnym kamuflazem Co to jest? Pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 22 Lipca 2018 Share Napisano 22 Lipca 2018 Pewno Brewster Buffalo, który jest w tle :-) a nie , nie - pomyliłem się... sorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 22 Lipca 2018 Share Napisano 22 Lipca 2018 Acha i brakuje Ci na polce jeszcze Alpha Jeta i Fiata G91 i Ligtninga EE wiem, ze to inna epoka ale Pudelka extra a u mnie polka pelna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 22 Lipca 2018 Share Napisano 22 Lipca 2018 Pewno Brewster Buffalo, który jest w tle :-) a nie , nie - pomyliłem się... sorka http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=12&t=73594&start=90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 22 Lipca 2018 Share Napisano 22 Lipca 2018 Nie chodzi mi o do335 ale o ten z lewej strony dorniera Wyglada na Do-17 tylko te szachownice.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 22 Lipca 2018 Share Napisano 22 Lipca 2018 Może to : viewtopic.php?f=64&t=4736 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi