Szydercza Gała Napisano 13 Listopada 2019 Share Napisano 13 Listopada 2019 W tej jakości to nic jeszcze nie było O zasadę chodzi. Agincourta to może i nie było, za to hoodów, bismarcków, scharnhorstów, po kilka z każdego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 22 Listopada 2019 Share Napisano 22 Listopada 2019 Gdyby ktos chcial Agincourta z pelnym kadlubem to odpisali kolesiowi ze ma byc w przyszlosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 Pioruna juz bedzie mozna budowac. Brawo FH. http://www.flyhawkmodel.com/html/xwgg/19/12/2010.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 13 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2019 Fajna cena nowego FH u Chińczyka. https://www.ebay.pl/itm/Flyhawk-FH1310S-1-700-HMS-Battleship-Agincourt/264548416590?hash=item3d98507c4e:g:8dIAAOSwXI1d3q~2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 13 Grudnia 2019 Share Napisano 13 Grudnia 2019 W dodatku chińczyk firma. Jeden z najszybszych. Ostatnie zamówienie 11 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 12 Lutego 2020 Share Napisano 12 Lutego 2020 Kurczę, nie kleję okretów, ale zaglądam sobie do okrętowych działów, robiłem i tak zamówienie u Majfrenda i dorzuciłem Prince of Wales i Bismarcka od flyhawka w tej wersji deluxe... I drewniane podkłady i maski Entuzjazm jest zaraźliwy, a na pewno będę chciał spróbować też smaku klejenie okrętu, mam tylko nadzieję, że nie porywam się z motyką na słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi