Xmen Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 Witam szanowne towarzystwo.Jako że warsztat Hurricane stanął postanowiłem pokazać następny model znanej i lubianej firmy Sword.Tym razem padło na model Re-2001 zrobiony tak dawno że zapomniałem jakimi farbami był malowany. Przeszedł lekki proces odnowy.Może się spodoba? PS.Następny w kolejce do odnowienia Fiat G-55 z SH. Ps2.Jak dla mnie najładniejszy myśliwiec Reggiane Chyba sobie zrobię jeszcze jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 Wygląda na bardzo czysto i poprawnie sklejony więc pod tym względem "5". Podoba mi się bardzo ładne i delikatne podkreślenie dołu. Minus za zbyt sterylne wnęki podwozia Góra też nie jest nachalna , kaleczki ładnie siadły. Taki nówka funkel. Żeby w pełni docenić "reaktywację" należało by zerknąć na model przed "procesem odnowy" Dodałbym jeszcze linę anteny i zmatowił oponki Podoba się Jak dla mnie najładniejszy myśliwiec Reggiane Ja osobiście obstawiałbym Mc 202/205 ale to rzecz gustu a o tym jak wiadomo się nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 Jak dla mnie najładniejszy myśliwiec Reggiane Ja osobiście obstawiałbym Mc 202/205 ale to rzecz gustu a o tym jak wiadomo się nie dyskutuje. MC202 i 205 to Macchi, a nie Reggiane Ze wszystkich włoskich dla mnie najładniejszy jest Re 2005. Sword też go ma w swojej ofercie. A pokazany modelik wygląda poprawnie i cieszy oko, chociaż zdjęcia robiłeś mu chyba komórką, bo jakieś takie niewyraźne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi