Panzer Machine Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 Od jakiegoś czasu kusiło mnie aby wykonać coś więcej niż tylko sam model. Aby praca była pełniejsza skusiłem się na zrobienie fragmentu terenu jak i asortyment, który mogłaby używać załoga pojazdu oraz figurkę. Jako głównego bohatera do takiej testowej sceny użyłem pojazdu BTR-70 firmy Trumpeter w skali 1:35. Model jeżeli chodzi o sklejalność i spasowanie elementów jest po prostu wzorowy. Polecam. A jak wyszła scenka? To pozostawiam Waszej ocenie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testament68 Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 Rewelacyjny pomysł. Kapitalna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 Zajebiste szczegóły .... brak mi słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 Że też Ci ręka nie drgnęła przy malowaniu figurki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 Podoba się i malowanie i figurka i teren. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testament68 Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 Mam kilka panienek w swoich zbiorach do zrobienia w przyszłości. Można wiedzieć skąd ona się wzięła? Kto to produkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 6 Września 2018 Autor Share Napisano 6 Września 2018 Dzięki wszystkim! Miniatura trochę czasu powstawała i niektóre elementy to był jak to mawiają na zachodzie "pain in the ass". W sumie ja robiłem linki na bambetlach z drutów eureki, malowałem je podkładem i potem kolor. A jak wy to robicie? Bo zastanawiam się nad prostszym/szybszym sposobem. Figurkę kupiłem na festiwalowej giełdzie w Bytomiu bodajże. Nie miałem podanej firmy na woreczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 6 Września 2018 Share Napisano 6 Września 2018 Witaj, Co tu dużo gadać ... Pozdrawiam Jakx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 6 Września 2018 Share Napisano 6 Września 2018 Wór kartofli wymiata...Bardzo przebojowy modelik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi