hiwis Napisano 7 Września 2018 Share Napisano 7 Września 2018 Kolejny "rozgrzebaniec" skończony na własnym kawałku świata. Moja interpretacja Autoblindy z Pułku Ułanów Karpackich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 7 Września 2018 Share Napisano 7 Września 2018 (edytowane) fajna scenka Edytowane 7 Września 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 7 Września 2018 Share Napisano 7 Września 2018 U mnie widac, biedny osiolek, wyglada, ze sie bardzo przestraszyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Września 2018 Share Napisano 7 Września 2018 W tej sytuacji cięźko stwierdzić co jest tłem do czego. Scenka ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 7 Września 2018 Share Napisano 7 Września 2018 Podstawka piękna model trochę za mocno jakby zalany farbą(?) ale przy tak pięknej podstawce giną jego słabości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 7 Września 2018 Share Napisano 7 Września 2018 fajna scenka osiol niezle zdziwiony jest klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Września 2018 Share Napisano 7 Września 2018 Tylko że sama figurka osiołka to chyba jakaś kiepsko wyprodukowana, dziwnie wygląda... No, chyba że strach ma tak wielkie oczy w dosłownym znaczeniu Podkreślam NIE mówię o modelu ale o figurce. Sama scenka jak koledzy piszą - fajna. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 8 Września 2018 Autor Share Napisano 8 Września 2018 Tylko że sama figurka osiołka to chyba jakaś kiepsko wyprodukowana, dziwnie wygląda... No, chyba że strach ma tak wielkie oczy w dosłownym znaczeniu Podkreślam NIE mówię o modelu ale o figurce. Sama scenka jak koledzy piszą - fajna. ) Z osłem wszystko w porządku - to całkiem ładna figurka ToRo Model - tylko ja malować nie umiem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi