hiwis Napisano 7 Września 2018 Napisano 7 Września 2018 Kolejny "rozgrzebaniec" skończony na własnym kawałku świata. Moja interpretacja Autoblindy z Pułku Ułanów Karpackich. Cytuj
Bengal Napisano 7 Września 2018 Napisano 7 Września 2018 (edytowane) fajna scenka Edytowane 7 Września 2018 przez Gość Cytuj
michal0281 Napisano 7 Września 2018 Napisano 7 Września 2018 U mnie widac, biedny osiolek, wyglada, ze sie bardzo przestraszyl Cytuj
bazylms Napisano 7 Września 2018 Napisano 7 Września 2018 W tej sytuacji cięźko stwierdzić co jest tłem do czego. Scenka ładna. Cytuj
jerzype Napisano 7 Września 2018 Napisano 7 Września 2018 Podstawka piękna model trochę za mocno jakby zalany farbą(?) ale przy tak pięknej podstawce giną jego słabości. Cytuj
Martinezol Napisano 7 Września 2018 Napisano 7 Września 2018 fajna scenka osiol niezle zdziwiony jest klimat Cytuj
Thalgonis Napisano 7 Września 2018 Napisano 7 Września 2018 Tylko że sama figurka osiołka to chyba jakaś kiepsko wyprodukowana, dziwnie wygląda... No, chyba że strach ma tak wielkie oczy w dosłownym znaczeniu Podkreślam NIE mówię o modelu ale o figurce. Sama scenka jak koledzy piszą - fajna. ) Cytuj
hiwis Napisano 8 Września 2018 Autor Napisano 8 Września 2018 Tylko że sama figurka osiołka to chyba jakaś kiepsko wyprodukowana, dziwnie wygląda... No, chyba że strach ma tak wielkie oczy w dosłownym znaczeniu Podkreślam NIE mówię o modelu ale o figurce. Sama scenka jak koledzy piszą - fajna. ) Z osłem wszystko w porządku - to całkiem ładna figurka ToRo Model - tylko ja malować nie umiem :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi