Jump to content

Ram II Verlinden 1/35

MWALLO
 Share

Recommended Posts

Trochę wygląda jak przedmiot który się nosi w kieszeni, a nie jak czołg. Za bardzo sie błyszczy :-) Oczywiście poziom jak zwykle u Ciebie bardzo wysoki !!

Pozdrawiam

Właśnie połysk idealny! Widać, że metal! Idealnie podkreśla fakturę. Świetny model - do czego nas już przyzwyczaiłeś

Reggy chodzi mi o to,że wygląda jakby ustawiono go w przedszkolu i dzieciaki by go wypolerowały. Sorry że sie czepiam, ale to Mwallo!!!!!

Prawdziwy półbóg aerografu!!

rzadko kiedy mam możliwość wypowiedzieć jakąkolwiek uwagę krytyczną :-)

model doświadczalny

dosłownie zauroczyłem się w wykonaniu tego modelu

już wiem dzięki reggiemu, spiton(owi), czak(owi)45 i wielu innych jak co i gdzie zmienić czy porawić

wielkie dzięki panowie

oby to tylko przeniosło się na "rękę"

Patrze i patrze na ten czołg, Trzeba powiedzieć,że jeśli chciałeś żeby nabrał optycznej masy, to nabrał. Wygląda na dobre 5 kg :-)).

Zresztą sam czołg wygląda jak pojazd z warhammera :-)

Kanadyjczycy sie chyba bardziej na hokeju znają :-)

Pozdrawiam

?????????

Zgodzę się, że doświadczalny, ponieważ widziałem kilka Twoich modelikow. Większość była robiona, jakby to powiedzieć, inną metodą. Na tym widać, że trochę eksperymentowałeś. Nie wszystko mi się podoba. Fotka nr. 2 - na środku przedniego pancerzu pojawiła się taka plama odprysk - trochę nienaturalna. Fotka nr. 3 widać że podczas malowania narzędzi spłynęła Ci farba z łomu. Te obicia, robiłeś po założeniu narzędzi, wnioskuję tak ponieważ widać, że one także posiada znaki tych obić. Chyba za bardzo się błyszczy... jakaś warstwa bezbarwnego mat załatwi sprawę. Oczywiście są to tylko moje uwagi, a nie polecenia - możesz się z nimi zgadzać lub nie.

Generalnie model ok.

W życiu nie matować! Model stanie się wtedy taki płaski i jednolity "że o ja". Taki jest świetny!

jeśli to eksperyment, to warto zobaczyć, co sie stanie po pryśnięciu matem......... :-)) Inaczej się nie dowiemy kto miał racje :-))

Nie przepadam za satynowymi lakierami, uwielbiam w modelach jak wszystko jest matowe. Model widać że kiepski jakościowo ale wyciągnąłeś z niego większość walorów...