MWALLO Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 (edytowane) Miało być realistycznie- RAM II VERLINDEN 1/35. Eksperymentowałem z pigmentami odpryskami itd.- model doświadczalny Pozdrawiam Michał Edytowane 1 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Nooooooooo, bardzo ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Jak dla mnie to model jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Miało być realistycznie I tak jest. Łagodne przebarwienia, ciekawie zaznaczona faktura pancerza. Ogólnie bardzo dobry model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 No dobra Mwallo, wal coś na temat samego modelu, gdzie to można jeszcze kupić i za ile. Jakich firmy farb używałeś ( chodzi głównie o bazową) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 model doświadczalny jak to miał być model doświadczalny to powiem ci żę świetną robote odwaliłeś powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Trochę wygląda jak przedmiot który się nosi w kieszeni, a nie jak czołg. Za bardzo sie błyszczy :-) Oczywiście poziom jak zwykle u Ciebie bardzo wysoki !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Właśnie połysk idealny! Widać, że metal! Idealnie podkreśla fakturę. Świetny model - do czego nas już przyzwyczaiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Reggy chodzi mi o to,że wygląda jakby ustawiono go w przedszkolu i dzieciaki by go wypolerowały. Sorry że sie czepiam, ale to Mwallo!!!!! Prawdziwy półbóg aerografu!! rzadko kiedy mam możliwość wypowiedzieć jakąkolwiek uwagę krytyczną :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo87 Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 model doświadczalny dosłownie zauroczyłem się w wykonaniu tego modelu już wiem dzięki reggiemu, spiton(owi), czak(owi)45 i wielu innych jak co i gdzie zmienić czy porawić wielkie dzięki panowie oby to tylko przeniosło się na "rękę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 ...model doświadczalny... Tak, zgodzę się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 14 Lutego 2008 Autor Share Napisano 14 Lutego 2008 ...model doświadczalny... Tak, zgodzę się... ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 Patrze i patrze na ten czołg, Trzeba powiedzieć,że jeśli chciałeś żeby nabrał optycznej masy, to nabrał. Wygląda na dobre 5 kg :-)). Zresztą sam czołg wygląda jak pojazd z warhammera :-) Kanadyjczycy sie chyba bardziej na hokeju znają :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 ????????? Zgodzę się, że doświadczalny, ponieważ widziałem kilka Twoich modelikow. Większość była robiona, jakby to powiedzieć, inną metodą. Na tym widać, że trochę eksperymentowałeś. Nie wszystko mi się podoba. Fotka nr. 2 - na środku przedniego pancerzu pojawiła się taka plama odprysk - trochę nienaturalna. Fotka nr. 3 widać że podczas malowania narzędzi spłynęła Ci farba z łomu. Te obicia, robiłeś po założeniu narzędzi, wnioskuję tak ponieważ widać, że one także posiada znaki tych obić. Chyba za bardzo się błyszczy... jakaś warstwa bezbarwnego mat załatwi sprawę. Oczywiście są to tylko moje uwagi, a nie polecenia - możesz się z nimi zgadzać lub nie. Generalnie model ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 Chyba za bardzo się błyszczy... jakaś warstwa bezbarwnego mat załatwi sprawę mam takie same odczucia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 W życiu nie matować! Model stanie się wtedy taki płaski i jednolity "że o ja". Taki jest świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 jeśli to eksperyment, to warto zobaczyć, co sie stanie po pryśnięciu matem......... :-)) Inaczej się nie dowiemy kto miał racje :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 Pieknie, choc mam wrazenie, ze widzialem juz lepsze efekty w Twoim wykonaniu MWALLO. Ale i tak, jak dla mnie, jest wspaniale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 Nie przepadam za satynowymi lakierami, uwielbiam w modelach jak wszystko jest matowe. Model widać że kiepski jakościowo ale wyciągnąłeś z niego większość walorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi