Dżak_Stronk Napisano 29 Września 2018 Share Napisano 29 Września 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 29 Września 2018 Share Napisano 29 Września 2018 OK, tylko dlaczego na Agfę, a nie na Kodaka, Ilforda lub Fuji albo ORWO ? Ten zwrot jest po prostu bez sensu. Lepiej napisać przerobione na kliszę lub na fotę tradycyjną. Jestem 50+ ,więc taki zwrot (który wymysliłeś sobie chyba sam) zwrócił moją uwagę. Nie Filmy się od siebie różnią i w zależności od tego, jaki chce się uzyskać efekt, używa się konkretnego filmu. Zupełnie inaczej wygląda zdjęcie zrobione kodakiem i fuji. Stwierdzenie "przerobione na kliszę lub na fotę tradycyjną" jest właśnie kompletnie nic nie mówiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 29 Września 2018 Share Napisano 29 Września 2018 Wejdż na mój warsztat ....... Mi-2 "2212"....oczywiście AEROPLAST......Na stronie13-tej warsztatu są piękne fotki Qalimara...))). . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 29 Września 2018 Share Napisano 29 Września 2018 No i czekamy na następne Mi-2jki)))... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Września 2018 Autor Share Napisano 29 Września 2018 Ale mnie tu Kolega fotkami zarzucił Kabelek juź się znalazł i w tygodniu się zrobi brakujące okablowanie Co do kolejnych Mi 2 to na razie "przerwa techniczna" na gromadzenie dodatków i kwitów. A poza tym pora podgonić "brakujące ogniwo" czyli Mi 4 Na "pierwszy ogień" szykuje się nadzwyczaj nietypowo bo na........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 29 Września 2018 Share Napisano 29 Września 2018 Ja kabelki robiłem z rozciągniętego plastiku........a Mi-4 z Hobby Bossa będzie?.....Też lubię ten śmigłowiec....zresztą do większości Mil-ów mam słabość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Września 2018 Autor Share Napisano 29 Września 2018 a Mi-4 z Hobby Bossa będzie?. Oczywiście Będą dwa Ja kabelki robiłem z rozciągniętego plastiku. A ja pozyskałem bardzo fajny czarny drucik 0,3 mm który doskonale się kształtuje zresztą do większości Mil-ów mam słabość Nie ty jeden masz do nich słabość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 30 Września 2018 Share Napisano 30 Września 2018 Znaczy się i Mi-24 będzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Października 2018 Share Napisano 1 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Października 2018 Autor Share Napisano 2 Października 2018 Znaczy się i Mi-24 będzie ;) Oczywiście że będzie Ale nie wiadomo kiedy i w jakiej wersji - mam cztery sztuki na stanie i trudno coś wybrać A poza tym publiczna prezentacja takiego śmiglaka niesie za sobą ryzyko ataku liczynitów co stanowczo zniechęca do pokazywania "24" na szerszym forum A jednak Kolega od czasu do czasu zagląda do "wora". Dzięki za opinię To może i jakiegoś nowego śmiglaczka byś pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi