Mariucha Napisano 29 Września 2018 Napisano 29 Września 2018 OK, tylko dlaczego na Agfę, a nie na Kodaka, Ilforda lub Fuji albo ORWO ? Ten zwrot jest po prostu bez sensu. Lepiej napisać przerobione na kliszę lub na fotę tradycyjną. Jestem 50+ ,więc taki zwrot (który wymysliłeś sobie chyba sam) zwrócił moją uwagę. Nie Filmy się od siebie różnią i w zależności od tego, jaki chce się uzyskać efekt, używa się konkretnego filmu. Zupełnie inaczej wygląda zdjęcie zrobione kodakiem i fuji. Stwierdzenie "przerobione na kliszę lub na fotę tradycyjną" jest właśnie kompletnie nic nie mówiące Cytuj
Sławekb Napisano 29 Września 2018 Napisano 29 Września 2018 Wejdż na mój warsztat ....... Mi-2 "2212"....oczywiście AEROPLAST......Na stronie13-tej warsztatu są piękne fotki Qalimara...))). . Cytuj
Sławekb Napisano 29 Września 2018 Napisano 29 Września 2018 No i czekamy na następne Mi-2jki)))... Cytuj
abtb Napisano 29 Września 2018 Autor Napisano 29 Września 2018 Ale mnie tu Kolega fotkami zarzucił Kabelek juź się znalazł i w tygodniu się zrobi brakujące okablowanie Co do kolejnych Mi 2 to na razie "przerwa techniczna" na gromadzenie dodatków i kwitów. A poza tym pora podgonić "brakujące ogniwo" czyli Mi 4 Na "pierwszy ogień" szykuje się nadzwyczaj nietypowo bo na........... Cytuj
Sławekb Napisano 29 Września 2018 Napisano 29 Września 2018 Ja kabelki robiłem z rozciągniętego plastiku........a Mi-4 z Hobby Bossa będzie?.....Też lubię ten śmigłowiec....zresztą do większości Mil-ów mam słabość Cytuj
abtb Napisano 29 Września 2018 Autor Napisano 29 Września 2018 a Mi-4 z Hobby Bossa będzie?. Oczywiście Będą dwa Ja kabelki robiłem z rozciągniętego plastiku. A ja pozyskałem bardzo fajny czarny drucik 0,3 mm który doskonale się kształtuje zresztą do większości Mil-ów mam słabość Nie ty jeden masz do nich słabość Cytuj
abtb Napisano 2 Października 2018 Autor Napisano 2 Października 2018 Znaczy się i Mi-24 będzie ;) Oczywiście że będzie Ale nie wiadomo kiedy i w jakiej wersji - mam cztery sztuki na stanie i trudno coś wybrać A poza tym publiczna prezentacja takiego śmiglaka niesie za sobą ryzyko ataku liczynitów co stanowczo zniechęca do pokazywania "24" na szerszym forum A jednak Kolega od czasu do czasu zagląda do "wora". Dzięki za opinię To może i jakiegoś nowego śmiglaczka byś pokazał Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi