czak45 Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 (edytowane) Cześć Kolejny model skończony. Pozdrawiam. Edytowane 7 Października 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Września 2018 Share Napisano 24 Września 2018 Niesamowite jest To, że Twoje maleńkie modele na zbliżeniach wyglądają jeszcze lepiej. Co to za model ?? FtF ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Września 2018 Share Napisano 24 Września 2018 I znowu ładnie. Możesz napisać czego użyłeś do kurzenia kadłuba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 24 Września 2018 Autor Share Napisano 24 Września 2018 Tak to model FtF. A do kurzenia tym razem akryl Vallejo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 24 Września 2018 Share Napisano 24 Września 2018 Model super, jednak podstawka tak jak w przypadku afrykańskiej scenki - pusta i czegoś w niej brakuje^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 Model bardzo ładny. Nie licząc kół to model ftf bardzo fajny jest, też go niedawno zrobiłem. Plusem podstawki jest to że jest i nie gryzie się z modelem, natomiast jest monotonna więc fajerwerków nie ma mimo bardzo ciekawego pomysłu z tym zepchniętym gruntem. Brak kontrastu, choćby jednej kępki trawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 7 Października 2018 Autor Share Napisano 7 Października 2018 Podstawka robiona pod film, który zmontowałem i wrzucam teraz. Nieskromnie napiszę, że to moja technika na którą od dawna pracowałem. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 7 Października 2018 Share Napisano 7 Października 2018 Czarek, świetny film zrobiłeś, nie mogę się doczekać żeby wypróbować twój sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi