Stojkovic Napisano 25 Września 2018 Share Napisano 25 Września 2018 Witajcie, W końcu znalazłem nieco czasu by pstryknąc parę fotek mojego DUKW. Zestaw wzbogacony jedynie o żywiczny ładunek z Verlindena i kalki temattyczne z Bison Decals. Inspiracja: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 25 Września 2018 Share Napisano 25 Września 2018 Bardzo ładny model, świetne malowanie i dodatki. Powinieneś pokusić się o figurki, a i może o małą podstawkę. Gratulacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Września 2018 Share Napisano 25 Września 2018 Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 25 Września 2018 Share Napisano 25 Września 2018 (edytowane) Strasznie wali po oczach "wyreżyserowany nieład" wewnątrz. Ktokolwiek by grzebał w tej skrzyni nie podkładał by sobie pod tyłek pistoletu w kaburze (o ile w ogóle by ktoś go tam samopas pozostawił) i odkładał tak pięknie pozostałe rzeczy. Normalnie się wyjmuje jak się czegoś szuka i odkłada byle jak, a potem przed zamknięciem tak układa żeby się to kurna zamknęło. Taką mam koncepcję. Model taki sobie, chyba na szybko i dla zabawy - robiłeś już lepsze. Edytowane 25 Września 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 25 Września 2018 Autor Share Napisano 25 Września 2018 Szczerze mówiąc, to układałem bambetle tak, by coś się działo na tej przestronnej pace. Nie robiłem go w pośpiechu, po prostu to jest bardzo stara Italerka i ciężko to przeskoczyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 25 Września 2018 Share Napisano 25 Września 2018 Wiem, że to Italerka, a po zrobieniu jednej przeszła mi ta firma. Także rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 26 Września 2018 Share Napisano 26 Września 2018 Oj tam oj tam. Jak każdy starszy zestaw italeri i ten stanowi niezłą bazę wyjściową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 26 Września 2018 Autor Share Napisano 26 Września 2018 Chodziło mi o takie szczegóły jak odbojniki, KM itp. Nie twierdzę, że model jest słaby itp. tylko widać ten ząb czasu i innej technologii... W kazdym razie wszystkie modele robię dla zabawy, bez napinki i przypału na uściski dłoni "prezesów"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 Naprawde ładny i co ważne ciekawy pojazd, a rzadko komentuje 35ki:) Niby trochę ciemny ale wygląda naprawdę dobrze i bardzo naturalnie, świetnie wyłapałeś granicę między komiksem jednolitością i monotonią.. No i koniecznie daj mu jakieś figurki bo jak już zrobiłeś takie świetne i pełne życia wnętrze to dziwnie to wygląda bez życia. Pięknie to będzie wyglądało, zwykła piaskowa podsatawka styknie. Chyba jeden z bardziej realistycznych kaczek jakie widziałem. Uwag nie mam a jak musiałbym to może kształt niektórych łatek czarnych mógłby być lepszy, ale to drobiazg przy takim pięknym projekcie. Gratuluję i czekam na podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 14 Października 2018 Autor Share Napisano 14 Października 2018 Dzięki za wszelkie uwagi i komentarze. Do zobaczenia w następnej galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi