Duży Modelarz Napisano 25 Października 2018 Share Napisano 25 Października 2018 W życiu nie widziałem fajniejszej podstawki pod model ;). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 25 Października 2018 Share Napisano 25 Października 2018 Model świetnie wygląda , bardzo podoba mi się malowanie i tu mam pytanie ? Jak wykonałeś te obwódki na plamach kamuflażu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 26 Października 2018 Autor Share Napisano 26 Października 2018 Model świetnie wygląda , bardzo podoba mi się malowanie i tu mam pytanie ? Jak wykonałeś te obwódki na plamach kamuflażu ???? Z obwódkami trochę się z początku namordowałem. Po prostu do bazowej farby dodałem trochę czarnej farby i takim mixem malowałem. Ale po ostatnim malowaniu Mig'a-21 wyszły takie obwódki bez mixowania, zauważyłem że jak malowałem sam zarys plam a następnie wypełniałem to takie obwódki same z siebie powstały, dajesz mniej farby i taka obwódka powstaje. Trzeba trochę poeksperymentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 5 Listopada 2018 Share Napisano 5 Listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.J.89763 Napisano 18 Listopada 2018 Share Napisano 18 Listopada 2018 Genialny Gratuluję, świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi