tornado Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 Koledzy potrzebuje pomocy, ma ktoś zdjecie drzwi dafa. Bardzo prosze o pomocZ góry dzięki. Luknij sobie Tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 4 Marca 2008 Autor Share Napisano 4 Marca 2008 Ostatnio zrobilem drobny bajer na tylna sciane i przerobilem kierownice. Foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 kurde taki kolor kierownicy wszystko tu zepsuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garek Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Bardzo niewyraźna fotka tej kierownicy i nie wiem czy to jest nitka poowijane czy mi się zdaje?? Kolor faktycznie niebardzo chyba ze to jest ajkiś podkąłd albo coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 5 Marca 2008 Autor Share Napisano 5 Marca 2008 Ta kierownica to tak na probe i jest ona nitka poowijana, postaram sie o lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garek Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 weź zmień tylko kolor, powiedzmy na czerwony a nie różowy no i mocniej pościskaj nitke bo grubo chyba trochę wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 5 Marca 2008 Autor Share Napisano 5 Marca 2008 Kolor jest czerwony a taka grubosc to byl moj cel, jak bede mial lepszy aparat to zrobie fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 jesli czerwona to wybaczamy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 milmak, mam pytanko. Jak wykonałeś tą tablicę z podświetleniem?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 6 Marca 2008 Autor Share Napisano 6 Marca 2008 Sory Bilonzo ale nie robilem tablicy z podswietleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 A to sorki, wyglądała jakby była podświedlana. Ale kto pyta nie bładzi, prawda?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 Kolego milmak, zamieszczasz fotki tak marnej jakości, że nie ma właściwie co oceniać. Zwłaszcza to zdjęcie kierownicy daje do myślenia.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 6 Marca 2008 Autor Share Napisano 6 Marca 2008 Już mam lepszy aparat takze nastepne beda lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 14 Marca 2008 Autor Share Napisano 14 Marca 2008 Witam Ostatnio troche pogrzebalem przy podwoziu, zmieniam tlumik, tak aby wygladal jak w orginale. Jutro dam fotki z prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 17 Marca 2008 Autor Share Napisano 17 Marca 2008 Oto fotki z małych postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 I gitara zdjecia o wiele lepsze, a postęp bardzo średni, ciekawi mnie efekt końcowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 17 Marca 2008 Autor Share Napisano 17 Marca 2008 Pod koniec tygodnia postaram sie dac fotki złożonych elementów podwozia( większości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 Witam.Kolego milmak, mała rada-chcesz sie czegos nauczyc?to daj sobie spokuj z GHOST RIDERAMI.Naucz sie malowac podstawone kolory i kleic poprawnie.sprobuj kiedys pomalowac cos bialym albo Zołtym.Potem Jakis metalizer....I mozesz zaczynac swojego GHOST RIDERA...Powiem tak.od kilku miesiecy obserwuje modele jakie tu sa przedstawiane i tak naprawde to polowa nie powinna publiczne byc pokazywana...5-6 osob robi naprawde cos fajnego a reszta wymysla rozne dziwne rzeczy, Ktore nie maja nic wspolnego z orginalami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 To kolego (jonnym) może pokarzesz nam wszystkim forumowiczom TWOJE zdolności modelarskie i zaprezentujesz nam swoje modele??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 od kilku miesiecy obserwuje modele jakie tu sa przedstawiane i tak naprawde to polowa nie powinna publiczne byc pokazywana...5-6 osob robi naprawde cos fajnego a reszta wymysla rozne dziwne rzeczy, Ktore nie maja nic wspolnego z orginalami... Kolego jonnym, mała rada - pozostań przy obserwowaniu. Czy modelarstwo to zabawa, hobby, rozrywka, czy może szczegółowe odwzorowywanie i kopiowanie konkretnego pojazdu? Bo wydawało mi się, że każdy pojmuje modelarstwo na swój własny sposób, a tylko różnorodność jest ciekawa. Zastanów się dobrze, jak Ty pojmujesz modelarstwo, pokaż swoje osiągnięcia, abyśmy mogli ocenić także Twoje dokonania. Wtedy będziemy mieć porównanie, jacy to jesteśmy ciency. Przede wszystkim powinieneś przemyśleć, czy aby na pewno pasujesz do społeczności tego forum. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Oj no nie stresujcie sie tak.To bylo odnosnie tej rozowej kierownicy.fantazja jest potrzebna no ale bez przesady.Poczekamy co kolega pokaze-licze ze mnie zaskoczy...a co do moich modeli to juz niedlugo cos sie pojawi...sorki ze wam tak podnioslem cisnienie..hehe.pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Oj no nie stresujcie sie tak.To bylo odnosnie tej rozowej kierownicy.fantazja jest potrzebna no ale bez przesady.Poczekamy co kolega pokaze-licze ze mnie zaskoczy...a co do moich modeli to juz niedlugo cos sie pojawi...sorki ze wam tak podnioslem cisnienie..hehe.pozdro... Mnie ciśnienia nie podniosłeś, ja jestem na to za stary. Twoje "wejście smoka" na Forum Modelwork nie zrobiło na mnie specjalnego wrażenia. Tak na przyszłość - tego typu postawa na pewno nie przysporzy Ci przyjaciół. Koniec z OT z mojej strony. Jak Moderator uważa te posty za zbędne, to do śmietnika z nimi. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 JarekS większość twoich postów ma sens, i to wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naman Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 do jonnym nie mam niewielkiego stazu na tym forum, ale jedno moge stwierdzic: takie podejscie to sprawy przyprawi Ci tylko wrogow (zaobserwowalem to na innym forum o innej tematyce, nie na wlasnym przykladzie). to ze komus sklejanie czy malowanie nie idzie na poczatku zbyt dobrze to nie znaczy ze sie nie nadaje do tego. nie od razu Rzym zbudowano. kazdy musi dojsc do wprawy, co niekiedy zajmuje pare miesiecy albo i lat. a to ze napisales ze "polowa nie powinna byc pokazywana publicznie" to zbyt dobrze o Tobie nie świadczy. takze radze zmienic podejscie i pomagac innym, cos doradzac, a nie od razu tak jechac po ludziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 no to mu chcialem doradzic.nawet na wlasnych doswiadczeniach.zeby raczej cos prostszego zrobil.przeciez łatwiej jest zrobic ładnie jakas 105 z holandii niz cos takiego.Jak mu cos nie pojdzie to sie chlopak szybko zniecheci...to tylee.pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi