milmak Napisano 18 Marca 2008 Autor Share Napisano 18 Marca 2008 jonnym mam czas wiec staram sie robić to dokładnie, jak cos jest zle to tak dlugo przy tym grzebie az sie uda. To tyle z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 Może kolega jonnym Nie rozumie pojęcia czasu i cierpliwości. Każdy modelarz powinien mieć cierpliwość i czas do składania modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 6 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Ja piernicze, ale sie temat zakurzył :p Mała aktualka z prac wnetrze Mała przymiarka po sklejeniu przednie koło Tylne przymiarka wnetrza z podwoziem schodki( narazie tylko jedne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 20 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Kolejna aktualizajca. Za bardzo ni zaszalalem z braku czasu, ale zawsze cos do przodu.Foty: Prosze o komentarze i jakies rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Fajnie te schodki wygladają Wnetrze tez jest ładne i mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 25 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Mam pytanie do wszystkich. Niech mi ktoś doradzi, jaki moglbym zrobić kolor przycisków w kabinie? Rozważam czerwony lub srebrny. Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Mam pytanie do wszystkich. Niech mi ktoś doradzi, jaki moglbym zrobić kolor przycisków w kabinie? Rozważam czerwony lub srebrny. Prosze o pomoc O które przyciski chodzi ci , o te na desce czy jakieś inne Jeżeli te na desce to zazwyczaj są pod kolr całej deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 25 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Chodzi mi o te na całym kokpicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Czerwony trochę nie będzie może pasować, daj srebrny z czarnym i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 26 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Wielkie dzięki , niedługo postaram sie wrzucic fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Jedynie co możesz dać na czerwone to klawisz od awaryjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 13 Maja 2008 Autor Share Napisano 13 Maja 2008 Długo mnie nie bylo i prace przy modelu malo sie posuwaly w przód. Mam pytanie: Jak zrobić te "ramiona" które trzymają bak? może ma ktoś dobry patent na to? Z góry dzięki P.S. Zastanawiam sie czy ze szprychy rowerowej może być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Może drut sie nada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 jakiś gruby miedziany drut możesz wyklepać na płasko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Z drutu nie rób wieszaków bo nie powinne one mieć przekroju okrągłego. Zerknij do relacji Miłosza, on dorabiał podpory i obejmy pod zbiorniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 13 Maja 2008 Autor Share Napisano 13 Maja 2008 Dzięki panowie, chyba zrobie tak jak mój imiennik :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 A można kolego wiedzieć jak masz na imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Miłosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Aj zapomniałem że TORNADO wspomniał o miłoszu post wczęsniej... x( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 11 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2008 Mam pytanie Czy ktos wie czemu przy nakladaniu 2 warstwy lakiery powstaje skorka pomaranczy?, prosze o szybka odpowiedz, z gory dziex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 Hmm różne są możliwosci może coś nie odłuszczone lub jakieś inne "syfy" , ale myślę, że może gdzie nie gdzie być źle odłuszczone. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 Mi zawsze się robi skórka przy n`tej warstwie bezbarwnego. Papierek i jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 Ja jak tarłem papierem wodnym 2000 to mi sie matowy lakier zrobił... tak więc teraz biorę szmatkę i pastę lekkościerną "Tempo". Kilka razy przetrę i mam lakier lusterko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 11 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2008 Dzieki za jakis czas postaram sie dac fotki co juz zrobilem P.S. Gdzie i za ile moge dostac ta paste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 Dzieki za jakis czas postaram sie dac fotki co juz zrobilemP.S. Gdzie i za ile moge dostac ta paste? W najbliższym sklepie motoryzacyjnym . Pasta ta kosztuje ok. 10 zł . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi