Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jonnym mam czas wiec staram sie robić to dokładnie, jak cos jest zle to tak dlugo przy tym grzebie az sie uda. To tyle z mojej strony

• Odpowiedzi 118
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Może kolega jonnym Nie rozumie pojęcia czasu i cierpliwości. Każdy modelarz powinien mieć cierpliwość i czas do składania modelu.

• 3 weeks later...
Napisano

Ja piernicze, ale sie temat zakurzył :p Mała aktualka z prac

wnetrze

059f92a0e7c7b96bm.jpg

525416a3415ddf91m.jpg

Mała przymiarka

75f8487cc362aa8cm.jpg

po sklejeniu

9fa048c4466e646bm.jpg

przednie koło

4177eb9faaf32ddfm.jpg

Tylne

c4783316b989fb91m.jpg

przymiarka wnetrza z podwoziem

2919d7e01a8ac401m.jpg

schodki( narazie tylko jedne)

70709e190dc10f89m.jpg

• 2 weeks later...
Napisano

Kolejna aktualizajca. Za bardzo ni zaszalalem z braku czasu, ale zawsze cos do przodu.Foty:

357bff685679246bm.jpg

ddad9a2e3f9206e3m.jpg

b6320f7246e90ba0m.jpg

034b78aac47b8637m.jpgc028ae329be63d74m.jpg

63dbc6c79a114f70m.jpg

197229629907f63cm.jpg

Prosze o komentarze i jakies rady.

Napisano

Mam pytanie do wszystkich. Niech mi ktoś doradzi, jaki moglbym zrobić kolor przycisków w kabinie? Rozważam czerwony lub srebrny. Prosze o pomoc

Napisano
Mam pytanie do wszystkich. Niech mi ktoś doradzi, jaki moglbym zrobić kolor przycisków w kabinie? Rozważam czerwony lub srebrny. Prosze o pomoc

O które przyciski chodzi ci , o te na desce czy jakieś inne Jeżeli te na desce to zazwyczaj są pod kolr całej deski.

• 3 weeks later...
Napisano

Długo mnie nie bylo i prace przy modelu malo sie posuwaly w przód. Mam pytanie: Jak zrobić te "ramiona" które trzymają bak? może ma ktoś dobry patent na to? Z góry dzięki

P.S. Zastanawiam sie czy ze szprychy rowerowej może być...

Napisano

Z drutu nie rób wieszaków bo nie powinne one mieć przekroju okrągłego. Zerknij do relacji Miłosza, on dorabiał podpory i obejmy pod zbiorniki.

• 4 weeks later...
Napisano

Mam pytanie Czy ktos wie czemu przy nakladaniu 2 warstwy lakiery powstaje skorka pomaranczy?, prosze o szybka odpowiedz, z gory dziex

Napisano

Hmm różne są możliwosci może coś nie odłuszczone lub jakieś inne "syfy" , ale myślę, że może gdzie nie gdzie być źle odłuszczone.

Pozdrawiam,eKrystian

Napisano

Ja jak tarłem papierem wodnym 2000 to mi sie matowy lakier zrobił... tak więc teraz biorę szmatkę i pastę lekkościerną "Tempo". Kilka razy przetrę i mam lakier lusterko

Napisano
Dzieki za jakis czas postaram sie dac fotki co juz zrobilem

P.S. Gdzie i za ile moge dostac ta paste?

W najbliższym sklepie motoryzacyjnym . Pasta ta kosztuje ok. 10 zł .

Pozdrawiam