pencil37 Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Witaj Radku! Można prosić o zdjęcia zawartości? Skąd takie zakupy? Ten A320 pojawił się w sklepach... B777 chyba widziałem w Hannantsie... jakoś B757 nie udało mi się trafić.... A jak cena modeli? Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaw Pietrys Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Witaj Radku! Można prosić o zdjęcia zawartości? Skąd takie zakupy? Ten A320 pojawił się w sklepach... B777 chyba widziałem w Hannantsie... jakoś B757 nie udało mi się trafić.... A jak cena modeli? Pozdrawiam Maciej odezwij sie (priv) jak chcesz kupić A320 czy 777 lub 757 bo mam kilka sztuk to możemy podilować ;) Pozdrawiam Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 witeczka a o to moje nowe "zabaweczki" Revell A320 Lufthansa : Minicraft Boeing 777-200 United Na śmierć zapomniałem o tym, że ten A320 LH już wyszedł ! . Muszę go kupić Możesz zdradzić gdzie kupiłeś tego 777-200 United ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 a mój Airbus zaszedł w ciążę i tak teraz wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 a mój Airbus zaszedł w ciążę i tak teraz wygląda... KOSZMAR !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 a mój Airbus zaszedł w ciążę i tak teraz wygląda... to już zaawansowana ciąża, kiedy ma wyznaczony termin? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Termin terminem ale kto jest sprawcą?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Termin terminem ale kto jest sprawcą?! Pewnie jakiś Boeing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 23 Listopada 2008 Autor Share Napisano 23 Listopada 2008 Pewnie jakiś Boeing Też mi się tak wydaje i obstawiałbym na B747 Dream Lifter'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 Na razie szukam ojca Choć jak to ma być jakiś Boeing - to będzie mezalians... lepiej żeby był ktoś z rodziny czyli Airbus... choć z rodziny to też brzmi nie dobrze... może jakiś zapomniany MD ??? Albo ATR ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 może jakiś zapomniany MD ??? Albo ATR ? Ja myślę że Beluga dała się porwać sambie - ojcem jest jakiś Embraer, tylkoze to konus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 Uważałem , że samoloty pasażerskie to bardzo nudne modele , aż do teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 Natomiast babkę już znamy ;) http://en.wikipedia.org/wiki/Pregnant_Guppy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 Raczej matkę... i to też mezalians bo matka ma panieńskie nazwisko boeing ... ale dla kolegów dla których pasażery są nudne jest do zakupienia na e-bay i mamusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 Eeee, to co pokazał w linku LordDisneyland to zdecydowanie babka - jest na bazie starego B-377,a model Revella to już inna - nowsza bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 ponieważ rośnie nam już ilość osób zafascynowanych tzw pasażerami, zastanawiam się czy nie odgrzać starego tematu "moje pasażery"... mam nadzieję że falcon się nie obrazi jako założyciel wątku... zastanawiałem się bowiem gdzie pisać ogólnie na temat pasażerów, w wątkach boeing i airbus - sprawa jasna że tam tylko projekty grupowe, w nowościach 1/144 - też trudno na wszystkie tematy pisać - tak mi się wydaje... więc co szanowni koledzy na to aby z tego wątku zrobić taki ogólne miejsce myśli nieuczesanych na temat pasażerów??? i tak na początek - dzięki podpowiedzi Radka co do nr kalki i producenta - udało mi się znaleść w jednym z e-sklepów za kilka $ dłuuugo poszukiwaną kalkę LOT'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 zastanawiałem się bowiem gdzie pisać ogólnie na temat pasażerów też myślałem o tym i skłaniałem się do założenia ogólnego wątku dotyczącego pasażerów krajowych przewoźników (LOT, Centralwings, WEA, Air Polonia...) w którym można by wymieniać się podobnymi informacjami a także podyskutować o malowaniach i użytkowanych samolotach udało mi się znaleść w jednym z e-sklepów za kilka $ dłuuugo poszukiwaną kalkę LOT'u a coś więcej nt. tej kaleczki możesz napisać? (np. jaki producent) Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 kalki flightpath nr katalogowy 44-228 cena 6.50$ a tu link do sklepu - kiedyś już u nich zamawiałem i wszytko ok, ale niestety wkładają fakturę do paczki - więc trzeba się liczyć przy większych zakupach z cłem... http://www.airline-hobby.com/shop/index.cfm?action=ViewDetails&ItemID=8361 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 dzięki za info Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi