crustian Napisano 29 Marca 2019 Autor Share Napisano 29 Marca 2019 UWAGA... ma który drukarkę co by druknąć kalki bo moja "białego" nie ten tego... jak co to PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 4 Listopada 2019 Autor Share Napisano 4 Listopada 2019 na lotnisku Łania będzie miała towarzyszkę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 4 Listopada 2019 Share Napisano 4 Listopada 2019 Właśnie. Tez miałem Krasule kupić .Będziesz Stara budować czy zamienisz na gotowca ?!?..... Swoją drogą ciekaw jestem jak buda pasuje do diecastowych Starów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 5 Listopada 2019 Share Napisano 5 Listopada 2019 Mi-24 byś dokończył - i to nie jest żadne Mi-24DW tylko Mi-24D albo jak ruscy na tą wersje 'przejściową' mówili Mi-24D+. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Listopada 2019 Share Napisano 5 Listopada 2019 Bardzo ładnie, widzę, że krasule z GPM-u coraz więcej fanów zdobywają. Z pewnością pojazd efektowny, ale czy nie lepiej na podstawce wrzucić zwykłego Stara skrzyniowego, które używane są m.in. jako holowniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 5 Listopada 2019 Autor Share Napisano 5 Listopada 2019 4 godziny temu, stakor1 napisał: Mi-24 byś dokończył - i to nie jest żadne Mi-24DW tylko Mi-24D albo jak ruscy na tą wersje 'przejściową' mówili Mi-24D+. wiesz Pawciu, że dokończę...tylko jest kilka napoczętych projektów no i troche to trwa... 3 godziny temu, Grzes napisał: Bardzo ładnie, widzę, że krasule z GPM-u coraz więcej fanów zdobywają. Z pewnością pojazd efektowny, ale czy nie lepiej na podstawce wrzucić zwykłego Stara skrzyniowego, które używane są m.in. jako holowniki... ale ja kcem krufkie i oooo... co mi zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Listopada 2019 Share Napisano 5 Listopada 2019 Godzinę temu, crustian napisał: co mi zrobisz? Jak co, będę kibicował! Ciekaw jestem jak toto wyjdzie i jaki znajdziesz patent na tę szklarnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 5 Listopada 2019 Share Napisano 5 Listopada 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 6 Listopada 2019 Autor Share Napisano 6 Listopada 2019 21 godzin temu, Grzes napisał: Jak co, będę kibicował! Ciekaw jestem jak toto wyjdzie i jaki znajdziesz patent na tę szklarnię folia celofanik od papierosów, czyli popularny zestaw pielgrzymkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 Super temat. Wkrótce i ja zaczynam strugać tego Hokeja także podglądam i kibicuję pytanie mam, orientuje się ktoś może czy są jakieś kalkomanie tudzież inne dodatki by wykonać kabinę w czarnej, nie turkusowej wersji? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 edek po modyfikacji kalkomanii jest od zaje....... i ciut ciut 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 7 Listopada 2019 Super Moderator Share Napisano 7 Listopada 2019 W dniu 4.11.2019 o 18:55, crustian napisał: na lotnisku Łania będzie miała towarzyszkę... A jak w praktyce prezentuje się ten malutki papierowy modelik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 Bardzo ładnie, choć moim zdaniem wymaga malowania, bo widoczne są przepalenia laserowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 7 Listopada 2019 Autor Share Napisano 7 Listopada 2019 W dniu 5.11.2019 o 18:20, Adamsky napisał: co na to aganiok 5 godzin temu, kapsel napisał: Super temat. Wkrótce i ja zaczynam strugać tego Hokeja także podglądam i kibicuję pytanie mam, orientuje się ktoś może czy są jakieś kalkomanie tudzież inne dodatki by wykonać kabinę w czarnej, nie turkusowej wersji? jak już Adamsky na fotce ci pokazał...bierzesz np blache edzia turkusowo i pędzelkiem "0" czy "1" turkus pokrywasz czarnym i mosz Godzinę temu, Marcin Rogoza napisał: A jak w praktyce prezentuje się ten malutki papierowy modelik? nawet nawet ale będą spore zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 Ale planujesz w całości robić z kartonu, czy szklarnię zabudować np. na czymś takim: A swoją drogą - niezły zwierzyniec szykujesz - na jednej podstawce łania z krasulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 7 Listopada 2019 Autor Share Napisano 7 Listopada 2019 Grzesiu, to będzie niezły misz masz z krasulą...chyba nawet zrobię osobny wątek na forum... no łania i krasula tylko to jakieś ledwie mini-zoo, chyba, że coś jeszcze mie sie urodzi we łbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi