Kosynier Napisano 8 Grudnia 2018 Share Napisano 8 Grudnia 2018 Takiego charta z pierwszej wojny sobie lepie. Posklejany: Podkład z farb Tamiya: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 8 Grudnia 2018 Share Napisano 8 Grudnia 2018 (edytowane) Jakie malowanie planujesz? Słabo spasowałeś płyty nadbudowy. Jako, że jest to wersja wczesna warto dorobić "sznurowanie" tłumików. Edytowane 8 Grudnia 2018 przez enten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 8 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2018 Malowanie Freikorps zgodnie z instrukcją. Spasowane były dobrze tylko z upływem czasu trochę spuchł i się rozeszły "Sznurowanie" tłumików sobie odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Grudnia 2018 Share Napisano 8 Grudnia 2018 (edytowane) 56 minut temu, Kosynier napisał: Spasowane były dobrze tylko z upływem czasu trochę spuchł i się rozeszły No też zauważyłem te szary. Możesz bardziej rozwinąć twoja wypowiedź? Edytowane 8 Grudnia 2018 przez bazylms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 9 Grudnia 2018 Share Napisano 9 Grudnia 2018 Mnie też to ciekawi. Kosze z tyłu będą? Malowanie trójkolorowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 9 Grudnia 2018 Share Napisano 9 Grudnia 2018 Mam pytanie do znawców tematu - pod zaślepkami w kształcie 'łezek' znajdowały się tylko i wyłącznie otwory służące do obserwacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 9 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2018 10 godzin temu, bazylms napisał: No też zauważyłem te szary. Możesz bardziej rozwinąć twoja wypowiedź? Za słabo ścisnąłem przy sklejaniu i tak wyszło. 1 godzinę temu, enten napisał: Kosze z tyłu będą? Malowanie trójkolorowe? Koszy raczej nie będzie. Malowanie będzie szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 9 Grudnia 2018 Share Napisano 9 Grudnia 2018 Te szpary trzeba jakos ogarnac, to nie moze tak zostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 12 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2018 Przed poprawkami była już pierwsza warstwa bazowego. To co się tak rzucało w oczy to uzupełniłem masą Green Stuff. Miejsca korekt będzie trzeba jeszcze podmalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2018 Pokolorowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Grudnia 2018 Share Napisano 28 Grudnia 2018 Malowanie, a właściwie cieniowanie bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 4 Stycznia 2019 Share Napisano 4 Stycznia 2019 Świetna robota. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 9 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2019 No to po kalkach i wash'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinpiot Napisano 9 Stycznia 2019 Share Napisano 9 Stycznia 2019 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 9 Stycznia 2019 Share Napisano 9 Stycznia 2019 Czym malowałeś tłumik? Wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 9 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2019 Tłumik to: Vallejo air 71130 orange rust, oraz dwie na których napisów już nie widać prawdopodobnie Vallejo air 71080 rust, Vallejo air 71077 wood. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Stycznia 2019 Share Napisano 9 Stycznia 2019 Ładne fotki dużo mu dają. Nadal mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 10 Stycznia 2019 Share Napisano 10 Stycznia 2019 Byly klopoty przy skladaniu, ale teraz, malarsko rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 17 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2019 To się poobijałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 3 Lutego 2019 Autor Share Napisano 3 Lutego 2019 Niebieski filtr i niewidzialne zacieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Lutego 2019 Share Napisano 3 Lutego 2019 Kalki jeszcze trochę przytłum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi