Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolego, Ty nie pisz co chwilę, że się zbombało, że się nie udało i w ogóle że kicha, bo model jest ŚWIETNY Nie kokietuj, bo nie trzeba. Gdybyś nie dopisał skali do tytułu wątku, to pewnie niejeden z oglądających by się zastanawiał, jaka to skala. Gratulacje.

• Odpowiedzi 138
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No to ja też jeszcze raz pogratuluję bardzo fajnego modelu. Pewnie założysz galerię, a jeśli tak, to zrób zdjęcia z bliższych ujęć, ok?

Startuj z tym drugim Humvee, a ja już szukam części do Scud Huntera, tyle że w 1:35. Miałem nie robić, ale przez Ciebie mnie wzięło

Napisano

Galerii na razie nie planuję. Światło jest teraz kiepskie. Model trafił tradycyjnie do kartonu i na półkę. Kubisz foty dostaniesz na maila.

Jeszcze foto ludka. Jestem zadowolony z 6 kolora - choć u mnie jest to 4 kolor.

480e456d204660c4.jpg

I foto z tyłu na ciekawe "usłojenie" drewna.

8e12cd6e5bd05c8e.jpg

• 3 months later...
Napisano

ale moge spytac o co kaman ?? model skonczyłes a teraz co >?? bo chyba nie w temacie jestem

Napisano

odważna decyzja.

Byle nie skończyło się jak z moim BA, że po kąpieli go na dwa miesiące znielubiłem.

A nowe malowanie będzie "takie samo tylko lepsze" czy jakiś inny wariant?

Napisano

Wszystko będzie tak samo. Chcę tylko uzyskać większe kontrasty. Mocno rozjaśnię autentyk Testorsa. Wreszcie będą widoczne wężyki. I bardziej z głową będę syfić wnętrze. Myślę, że nie zajmie mi to więcej niż miesiąc.

W Moson był BA na szynach, mam parę fot.

Napisano

Na razie trudno powiedzieć czy była to odwaga czy głupota. Po kolejnych zabiegach z płynami rozdrobnienie modelu przybrało zatrważające rozmiary:

fa45683bdd545a73m.jpg

Nie ma co więcej kombinować, jak to wszystko przeschnie zaczynam go składać.