mig Napisano 10 Września 2022 Autor Share Napisano 10 Września 2022 IMAM (Romeo) Ro.41 - Kora Model. Dodałem tylko pasy do fotelu pilota i naciągi. Jak na szort runa to model składa się bardzo dobrze. Najgorzej dopasowany jest płat dolny do kadłuba. Tu potrzeba troche więcej piłowania. Montaż podwozia wymaga dużo uwagi. Golenie nie mają żadnych osi, na których powinny być osadzone koła. Zrobiłem trochę za mały rozstaw kół. Malowany Humbrolami, Hatakami, Tamiyami, pędzlem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 10 Września 2022 Share Napisano 10 Września 2022 Wygląda ciekawie, ale przez ciemne zdjęcia ciężko coś powiedzieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Października 2022 Autor Share Napisano 1 Października 2022 MiG-21PF - Eduard Wekeend edition, kalka -Akkura z modelu MiG-21PFV. Malowany Humbrolami, Hatakami, Tamiyami. 20 MiG-21 w kolekcji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Października 2022 Share Napisano 1 Października 2022 W ramach "przypieprzania się" zapytam, czy ta szachownica była w takim układzie barw? 2 godziny temu, mig napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Października 2022 Autor Share Napisano 1 Października 2022 Teraz przeglądając zdjęcia w internecie zauważyłem, że szachownica powinna być obrócona. Popełniłem błąd ale tak już zostanie. Czas kończyć samoloty z szachownicą. Bezpieczniej będzie robić w innych malowaniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Października 2022 Share Napisano 1 Października 2022 13 minut temu, mig napisał: Czas kończyć samoloty z szachownicą. Bezpieczniej będzie robić w innych malowaniach. Nie bądź baba Coś za mną dzisiaj ten film chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Października 2022 Autor Share Napisano 2 Października 2022 Luz. Samoloty z szachownicami jeszcze się pojawią. Mam jeszcze kilka w planach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Października 2022 Autor Share Napisano 29 Października 2022 (edytowane) Macchi C.205 - Italeri z dodatków dodałem pasy Aml, tablice przyrządów Yahu Models, chłodnice oleju i wlot powietrza Quickboost, dorobiłem rurkę Pitota z igieł. Malowany Hatakami, Humbrolami, Tamiyami, pędzlem. Edytowane 29 Października 2022 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Listopada 2022 Autor Share Napisano 6 Listopada 2022 Macchi C.202 - Italeri, dodałem Pasy do fotela pilota AML, tablicę przyrządów Yahu, filtr powietrza Quickboost, dorobiłem rurkę Pitota z igieł. Malowany Humbrolami, Hatakami, Tamiyami. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 6 Listopada 2022 Share Napisano 6 Listopada 2022 Te a'la jelitka zielone maskowałeś czy z ręki? Pędzel czy aero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Listopada 2022 Autor Share Napisano 7 Listopada 2022 Te zielone "wianuszki" malowane z ręki, pędzlem. Wcześniej zrobiłem kilka prób na boku a i tak nie do końca wyszły jakbym chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 7 Listopada 2022 Share Napisano 7 Listopada 2022 To całkiem elegancko wyszły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Listopada 2022 Autor Share Napisano 27 Listopada 2022 (edytowane) LiM-5 - Airfix. Prosto z pudła, prawie. Dodałem anteny RW, bo producent o nich zapomniał. Skleja się dobrze. Malowany Humbrolami, Hatakami, Tamiyami, pędzlem. Edytowane 28 Listopada 2022 przez mig 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 Lubię to malowanko. Pamiętam jak je zobaczyłem pierwszy raz na fotce lądującego Lima w "Skrzydlatej" - moc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Listopada 2022 Autor Share Napisano 28 Listopada 2022 Takie malowanie przewidział producent. Drugie malowanie jest NRD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2023 Kolejny Włoch do kolekcji Regia Aeronautica. Saiman 202 Bis - Kora Models 1/72 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Marca 2023 Autor Share Napisano 4 Marca 2023 Ansaldo S.V.A.5 Early - Fly 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2023 Fiat CR.42CN - Italeri + kalka Hadmodels. Dorobiłem pasy do fotela pilota z taśmy Tamiya i dwie dźwignie sterowania silnikiem. Malowany Hatakami, Humbrolami, Italeri, Tamiyami, pędzlem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 8 Kwietnia 2023 Share Napisano 8 Kwietnia 2023 Ja Cię proszę... Dołóż parę watów, albo poświęć chociaż 30 sekund w fabrycznym edytorze windowsa: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Maja 2023 Autor Share Napisano 20 Maja 2023 (edytowane) SF-260 - Kopro. Edytowane 21 Maja 2023 przez mig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 20 Maja 2023 Share Napisano 20 Maja 2023 Pomarańczowa farba bardzo ładnie siadła Malowałeś akrylem, czy emalią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 20 Maja 2023 Share Napisano 20 Maja 2023 I jest dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Maja 2023 Autor Share Napisano 21 Maja 2023 19 godzin temu, Kolekcjoner WP napisał: Malowałeś akrylem, czy emalią? Malowałem emalią Humbrol 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2023 Caproni Ca.314C - Italeri. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Lipca 2023 Autor Share Napisano 29 Lipca 2023 Reggiane Re.2000 Catapultabile i Re.2000GA - Sword + pasy do foteli pilotów AML, rurki Pitotów dorobione z igieł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi