zloty Napisano 16 Grudnia 2018 Share Napisano 16 Grudnia 2018 COŚ takiego udało mi się ostatnio popełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 17 Grudnia 2018 Share Napisano 17 Grudnia 2018 Amerykański Horten... Kojarzy mi się z trabantem(taki samochód ,_) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 17 Grudnia 2018 Share Napisano 17 Grudnia 2018 Ale pokraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Grudnia 2018 Share Napisano 18 Grudnia 2018 W dniu 16.12.2018 o 19:08, zloty napisał: COŚ takiego A ja sobie poczytałem o tym "Czymś" Taki mały dron do taranowania w powietrzu. Ale tylko jeden lot wykonał i to zakończony rozwałką prototypu A modelik bardzo ciekawy i ładny Proponuję pstryknąć fotkę z jakimś latawcem w 1/72 aby uzmysłowić oglądającym jak mały był to pokrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi