Xmen Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 (edytowane) Jako że zimy u mnie ani widu ani słuchu postanowiłem zrobić zdjęcia Jaczka w zimowym mundurku.Model zrobiony dawno dawno temu.Była to pierwsza i jak na razie ostatnia próba zrobienia zimowego kamo.I tym humorystycznym akcentem kończę rok. I dwa zdjęcia grupowe gromadki Jaczków. Edytowane 31 Grudnia 2018 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 (edytowane) Jaczki to ponoć były bardzo dobre samoloty. Przez większość życia, uważałem ja za ruski złom, a kiedy na starość doceniłem ten samolot, to nie bardzo mam jak zrobić jego model, bo nie ma dobrych i tanich zestawów...,-)) Napisz ze dwa zdania jak oceniasz model A-Modela ? Edytowane 4 Stycznia 2019 przez spiton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2018 Drogi Spitonie.Orka straszna.Jak to A Model.Dużo nadlewek.Jak go kleiłem to alternatywy nie było.Teraz to polecam model firmy Brengun.Mam go w magazynku i jest to przepaść na plus w porównaniu do tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 No proszę, przysłowiowym rzutem na taśmę zdobywa Kolega "ZŁOTĄ ŁOPATĘ ARCHEOLOGA ROKU" za dokopanie się do najgłębszych czeluści magazynu gotowych modeli Godzinę temu, spiton napisał: jak oceniasz model A-Modela ? Amodel to nie model, to stan umysłu Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2018 (edytowane) 10 minut temu, abtb napisał: No proszę, przysłowiowym rzutem na taśmę zdobywa Kolega "ZŁOTĄ ŁOPATĘ ARCHEOLOGA ROKU" za dokopanie się do najgłębszych czeluści magazynu gotowych modeli Amodel to nie model, to stan umysłu Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Koledzy Kiedy i gdzie mogę odebrać nagrodę.Znalazł bym jeszcze starsze ale tak mnie naszło na zimowy klimat.. Również życzę kolegom wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Edytowane 31 Grudnia 2018 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Stycznia 2019 Share Napisano 3 Stycznia 2019 Ładne te Twoje Jaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2019 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 6 Stycznia 2019 Share Napisano 6 Stycznia 2019 Ten biały narciarz całkiem fajnie i schludnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi