GreGG24 Napisano 3 Stycznia 2019 Share Napisano 3 Stycznia 2019 Zamieszczam ostatni wykonany przeze mnie w ubiegłym roku model pojazdu. Jest to model czołgu średniego Turán II z armatą krótkolufową 75 mm, z firmy IBG. Model wykonany prosto z pudła. Malowany farbami Tamiya i Mr Hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 3 Stycznia 2019 Share Napisano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Fajnie wyszedł - podoba mi się na minus reflektory, kalka z tyłu chyba trochę krzywo siadła(3 foto) - chyba, że tak wygląda tylko na zdjęciu^^ Edytowane 3 Stycznia 2019 przez Adamerio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 4 Stycznia 2019 Share Napisano 4 Stycznia 2019 Kamuflaż fajny tylko dlaczego miejscami ten wash taki ordynarny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 4 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2019 W dniu 3.01.2019 o 16:29, Adamerio napisał: Fajnie wyszedł - podoba mi się na minus reflektory, kalka z tyłu chyba trochę krzywo siadła(3 foto) - chyba, że tak wygląda tylko na zdjęciu^^ Fakt, mogłem wydrążyć, wymalować na srebrno i wypełnić GX100. Co do kalki, sam nie wiem. Na tym zdjęciu wygląda lekko krzywo, ale jak popatrzysz na nity, to idzie równo wzdłuż nich. Więc sam nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 4 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2019 8 godzin temu, Panzer4 napisał: Kamuflaż fajny tylko dlaczego miejscami ten wash taki ordynarny? Miałem trochę problemu ze zmywaniem, nawet waciki namoczone w white spirit nie chciały mi zmyć tego washa między nitami... Ale popracuję nad tym lepiej przy kolejnym. I Zrinyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 10 Stycznia 2019 Share Napisano 10 Stycznia 2019 Przyłączam się do uwag kolegów - elegancko złożony i naprawdę fajnie pomalowany model ze zbyt mocnym washem (a, przy okazji próby jego zmywania, filtrem) i zbyt słabym brudzeniem (chociażby jakieś kurzenie na układzie jezdnym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi