Wojtek59 Napisano 12 Listopada Share Napisano 12 Listopada Dzięki. Ja znalazłem - Aeroklub Zamojski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 15 Listopada Share Napisano 15 Listopada W dniu 12.11.2025 o 14:57, Artek82 napisał: Niestety znalazłem, ale z drugiej strony I ponawiam pytanie: może jeszcze coś znajdę ...wg. google jest to AEROKLUB ZAMOJSKI. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Listopada Autor Share Napisano 22 Listopada (edytowane) Ciekawostka z Allegro I podpis z tyłu Jeszcze jedno zdjęcie Zbliżenie na ciekawy pojazd w tle Edytowane 22 Listopada przez Grzes 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Listopada Share Napisano 22 Listopada Godzinę temu, Grzes napisał: Zbliżenie na ciekawy pojazd w tle Wygląda na klasycznego Jelcza Ogórka z przebudowanym tyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Listopada Autor Share Napisano 22 Listopada 2 minuty temu, barszczo napisał: Wygląda na klasycznego Jelcza Ogórka z przebudowanym tyłem. Tak też obstawiałem Jak to mogło być malowane? Na żółto-czerwono? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 22 Listopada Share Napisano 22 Listopada Ale ten autobus w żaden sposób nie przypomina "Ogórka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 23 Listopada Share Napisano 23 Listopada To coś to jest buda startowa. Odpowiednik wojskowej krasuli. Częsty widok na lotniskach aeroklubowych w tamtych latach. Stary autobus, często poruszający się tylko na holu za ciągnikiem. Na dachu widać kiosk dla kierownika lotów. Tył przerobiony na magazyn rupieci. Najczęstsze malowania to biało czerwona krata, ale w latach 80-tych na Babicach był żółty San. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu (edytowane) W dniu 10.08.2024 o 17:33, Grzes napisał: Wiem, że Kolega @kopernik się nie pogniewa jak wrzucę do szybowców fotkę, którą zamieścił w innym temacie: @Grzes, współczesność Cię dogoniła : Edytowane 12 godzin temu przez Wojtek59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 godzin temu Autor Share Napisano 10 godzin temu Jak widać są wartości ponadczasowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi