Xmen Napisano 4 Lutego 2019 Share Napisano 4 Lutego 2019 Przedstawiam szanownemu państwu następny wytwór moich lewych rączek.Model znanej i cenionej firmy SWORD prosto z pudła.Tradycyjnie dodane tylko pasy w kabinie.Tej wersji jeszcze chyba nikt nie pokazywał."Klopsiki" i linie na skrzydłach malowane.Przybrudzony delikatnie żeby nie było że zalewam linie.Mam nadzieje że śladów łączenia nie widać.Na zdjęciach model ma niedomalowane opony od spodu i końcówkę pitota.Ogłaszam że już poprawione.Lekko poszarpana wyszła linia przejścia między kolorami.Można się pastwić lub śmiać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 To może ja zacznę Śladów po łączeniu nie dostrzegam więc jest spoko. Wasch też taki delikatny, nie pozalewany . Troszkę ten zielony wyszedł za jednolity (może wina fotek?). Cieniowanie jak dla mnie za delikatne ale w tym temacie to co kto lubi - jedni wolą kratkę inni nie. Plus za "wypsikane" hinomaru. Ogólnie taki "prawie z fabryki" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Lutego 2019 Autor Share Napisano 5 Lutego 2019 Na żywo jak to u mnie wygląda lepiej (chyba). Cieniowane jest rzeczywiście delikatne ale ja tak lubię.Bez przesady.Fajnie że się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 45 minut temu, Xmen napisał: Cieniowane jest rzeczywiście delikatne ale ja tak lubię.Bez przesady. W takim razie na półeczkę do kolekcji i robić następny (lub kończyć zalegające "pułkowniki" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Lutego 2019 Autor Share Napisano 5 Lutego 2019 38 minut temu, abtb napisał: W takim razie na półeczkę do kolekcji i robić następny (lub kończyć zalegające "pułkowniki" ) Coś trzeba będzie zacząć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 Teraz, Xmen napisał: Coś trzeba będzie zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 Bardzo fajny, mnie się podoba:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 Mnie również się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 Elegancik pogratulować jakich użyłeś fab do malowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Lutego 2019 Autor Share Napisano 5 Lutego 2019 (edytowane) Dzięki za miłe słowa. 5 godzin temu, Arni44 napisał: jakich użyłeś fab do malowania ? Farby Gunze . Góra C124, dół C 35. Edytowane 5 Lutego 2019 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RKoziarski78 Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 (edytowane) Bardzo fajny. Jeden z mojych barziej ulubionych przedmiotów. I ja także lubie delikatne brudzenie w tej skaki. Czy z zestawu Sworda da się bódować kabine odwartą? Edytowane 19 Lutego 2019 przez RKoziarski78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 Lutego 2019 Autor Share Napisano 20 Lutego 2019 Ciężko będzie zrobić otwartą owiewkę.Szkło jest grube. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi