KRL Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 (edited) Model wykonany w ramach odpoczynku i uspokojenia nerwów po kilkudziesięciu godzinach pracy z żywicznym modelem HPH. MiG-21UM Trumpeter 1:48, skleiłem ten model w trzech różnych skalach 1:32, 48 i 72 i wiem że to dziwnie zabrzmi ale zdecydowanie najsłabszy jakościowo okazuje się być ten w skali 1:32. Model ma swoje wady czytałem gdzieś że model Trumpka to karykatura MiG'a-21UM ale i tak wygląda to lepiej niż ten sam model w skali 1:32 model ma wnętrze od Edka i kalki które były w pudełku do konkretnie tego modelu nawet nie pamiętam kto jest producentem natomiast pewne jest że jedna z cyferek ma niewłaściwy kształt. W kwestii samego złożenia modelu jest to model który składa się przyzwoicie bez wielkich problemów. Edited February 8, 2019 by KRL 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 Ładny, srebrne maszyny mają coś w sobie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crimson King Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 Na tych nitach na skrzydle troszkę przegiąłeś, ale zacny miguś.To mój nr .1 wsród kmjetów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowmare Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 (edited) Fajny model wyszedł ale za blisko trzymasz aparat chyba i się rozmazuje zdjęcie. Spróbuj robić z większej odległości. Białe tło nie musi być na całej focie, można je dodać nawet w paincie wtedy rozjaśnić i masz dużo większą powierzchnię 2-planu. Rozjaśnienie robię w starej aplikacji Picasa ale pewnie można to zrobić w każdej. 1. Fota bez obróbki 2.Fota z dodanymi białymi kwadratami w Paintcie 3.Rozjaśnienie suwakiem "Światła" w Picasie. Te same wymiary fot. Uwżać trzeba tylko, żeby nie rozjaśnić za mocno. Edited February 23, 2019 by shadowmare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts