KRL Napisano 8 Lutego 2019 Share Napisano 8 Lutego 2019 (edytowane) Model wykonany w ramach odpoczynku i uspokojenia nerwów po kilkudziesięciu godzinach pracy z żywicznym modelem HPH. MiG-21UM Trumpeter 1:48, skleiłem ten model w trzech różnych skalach 1:32, 48 i 72 i wiem że to dziwnie zabrzmi ale zdecydowanie najsłabszy jakościowo okazuje się być ten w skali 1:32. Model ma swoje wady czytałem gdzieś że model Trumpka to karykatura MiG'a-21UM ale i tak wygląda to lepiej niż ten sam model w skali 1:32 model ma wnętrze od Edka i kalki które były w pudełku do konkretnie tego modelu nawet nie pamiętam kto jest producentem natomiast pewne jest że jedna z cyferek ma niewłaściwy kształt. W kwestii samego złożenia modelu jest to model który składa się przyzwoicie bez wielkich problemów. Edytowane 8 Lutego 2019 przez KRL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Lutego 2019 Share Napisano 8 Lutego 2019 Ładny, srebrne maszyny mają coś w sobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson King Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 Na tych nitach na skrzydle troszkę przegiąłeś, ale zacny miguś.To mój nr .1 wsród kmjetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 23 Lutego 2019 Share Napisano 23 Lutego 2019 (edytowane) Fajny model wyszedł ale za blisko trzymasz aparat chyba i się rozmazuje zdjęcie. Spróbuj robić z większej odległości. Białe tło nie musi być na całej focie, można je dodać nawet w paincie wtedy rozjaśnić i masz dużo większą powierzchnię 2-planu. Rozjaśnienie robię w starej aplikacji Picasa ale pewnie można to zrobić w każdej. 1. Fota bez obróbki 2.Fota z dodanymi białymi kwadratami w Paintcie 3.Rozjaśnienie suwakiem "Światła" w Picasie. Te same wymiary fot. Uwżać trzeba tylko, żeby nie rozjaśnić za mocno. Edytowane 23 Lutego 2019 przez shadowmare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi