Wojtek Tul Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 (edytowane) A oto moje Iveco, model był dopiero poraz pierwszy prezentowany na zawodach w Bytomi, Ci którzy go widzieli na żywo mogą, już coś powiedzieć a, Ci co jeszcze nie widzieli modelu na żywo, też czekam na wasze opinię i komentarze, dotyczące modelu. Koniec gadania fotki prosze: I czekam na wasze skromne, dla mnie opinie. Edytowane 1 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 W ostatnim zdaniu zrób sobie dla mnie a nie dla mni , a ogólnie modelik super!!! Powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Ładnie wykonane Iveco Jak sie nie myle to przednie nadkola sa nierowno malowane białym kolorem Fajny pomysł z wężami. Były juz takie oryginalne czy Ty je robiłes?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 (edytowane) Kurde, Wojtek ten tez niczego sobie, a powiedz mi jeszcze jedną rzecz, ile dałeś za gablotkę do kenia i iveco?? A co to jest... przecinak do metalu nie pomalowany... Edytowane 1 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Wojtku co to jest to oczojebne coś ( wydaje mi sie ze wąż) jeśli tak to tan kolor nie pasje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 1 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 1 Marca 2008 No w końcu sie doczekałem na to Iveco w galerii. Powiem tylko tyle piękny model, zresztą mi się wszystkie pojazdy pożarnicze podobają. To Iveco jest w warsztacie, bo mechanik w ręku ma chyba książkę serwisową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 1 Marca 2008 Autor Share Napisano 1 Marca 2008 (edytowane) Wojtku co to jest to oczojebne coś ( wydaje mi sie ze wąż) jeśli tak to tan kolor nie pasje Saxot coś tu widzisz oczojebnego . Brachu to są węże do hydrantu i ,jak najbardziej pasują są żółte, zielone, białe. To sobie poczytaj a, najlepiej poszukaj sobie zdjęć. Edytowane 1 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 1 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 1 Marca 2008 szlałfy Raczej "węże" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 1 Marca 2008 Autor Share Napisano 1 Marca 2008 No w końcu sie doczekałem na to Iveco w galerii. Powiem tylko tyle piękny model, zresztą mi się wszystkie pojazdy pożarnicze podobają.To Iveco jest w warsztacie, bo mechanik w ręku ma chyba książkę serwisową? To jest laptop, a kierowca wyszedł, sprawdzić czy wszystko jest w pożądku z silnikiem, i podniusł kabinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Wojtku co to jest to oczojebne coś ( wydaje mi sie ze wąż) jeśli tak to tan kolor nie pasje Saxot coś tu widzisz oczojebnego . Brachu to są szlałfy do hydrantu i ,jak najbardziej pasują są żółte, zielone, białe. To sobie poczytaj a, najlepiej poszukaj sobie zdjęć. Drogi Wojtku.. W Straży Pożarnej nie ma żółtych węży! Sa białe i czerwone. Najpopularniejsze białe W75, czerwone W45. Moj dziadek był strażakiem, ojciec i teraz ja jestem w ochotniczej i my nie posiadamy żółtych węży. Nie widziałem nigdy na oczy żółtego węża nawet jak piszesz do hydrantu. Mozesz mi to udowodnic jakas fotka, ze sa zolte weze????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Bardzo fajne iveco , a tam te zwiniete to węże czy pasy jakies są ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 1 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 1 Marca 2008 Wojtku, a te łańcuchy przy koszu, to do czego służą? Bo na żadnym zdjęciu jakie posiadam, Iveco nie ma takich łańcuchów. Tak je dodałeś dla uatrakcyjnienia modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 1 Marca 2008 Autor Share Napisano 1 Marca 2008 Marcin, ja widziałem w strażach Amerykański La Frans Pumper, głównie to węże robiłem, do amerykańskiej straży a, że mi został zółty zrobiłem również, do Europejskiego Iveco żółty rozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 1 Marca 2008 Autor Share Napisano 1 Marca 2008 Wojtku, a te łańcuchy przy koszu, to do czego służą?Bo na żadnym zdjęciu jakie posiadam, Iveco nie ma takich łańcuchów. Tak je dodałeś dla uatrakcyjnienia modelu? Tak, jak by były potżebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Bracia edytujcie posty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk94 Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Bardzo ładny model. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Ladny, podoba mi sie. Moja lepsza polowa mowi ze w akwarium to sie rybki albo chomika trzyma, a nie samochody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 1 Marca 2008 Autor Share Napisano 1 Marca 2008 Ladny, podoba mi sie. Moja lepsza polowa mowi ze w akwarium to sie rybki albo chomika trzyma, a nie samochody. To powiedz, że w akwarium to się modele trzyma, takie jak te np, a w terarium, trzyma się rybki czy np. chomika lub jakieś inne zwieżaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Oj Wojtek to byl tylko dowcip, ale jak sie czepiamy to rybki sie trzyma w akwarium, a w terrarium np: jaszczurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 1 Marca 2008 Autor Share Napisano 1 Marca 2008 No przecież ja żartuję, nie widzisz Adamkijak no jajka se robie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 No model bardzo bardzo ładny chyba nic do zarzucenia Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Spoko Wojtek, pozdrawiam, a modele sa naprawde ladne, gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 1 Marca 2008 Autor Share Napisano 1 Marca 2008 A ja wam jeszcze raz mówię dziękuję, Panowie i też życzę jakże owocnych projektów, być może większych jeszcze odemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Te węże wyglądają mi na zrobione ze sznurków od spodni lub sznurowadeł . Za modelik duże Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Model bardzo ładny. Widziałem go w Bytomiu i zrobił na mnie duże wrażenie. Sam będę taki kleił, to podczas budowy na pewno będę cię nękał pytaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi